ISPOVEST DEVOJKE OBOLELE OD KARCINOMA: Dečko me je ostavio nakon što je saznao da ću umreti...
Hemoterapija / Ilustracija, Foto: AP

TUŽNA SUDBINA

ISPOVEST DEVOJKE OBOLELE OD KARCINOMA: Dečko me je ostavio nakon što je saznao da ću umreti...

Žena je potražila stručnu pomoć...

Objavljeno:

Jedna devojka iz Bosne pre nekoliko meseci je započela vezu sa momkom koji joj se jako svideo. Ali njenoj sreći je nažalost brzo došao kraj.

Naime, nakon što je njen dečko saznao da je nesreća devojka obolela od raka, on ju je ostavio. Ona je savet potražila kod stručnjaka i proroka. Napisala mu je otvoreno pismo u kome je zatražila njegovu pomoć i tumačenje.

Njeno pismo, ali i njegov odgovor prenosimo u celosti.

Poštovani Mevludine,

Ne znam odakle početi. Najvažnije mi je hoću li se spasiti od karcinoma? Lečim se 16 meseci. Zašto me dugogodišnji partner napustio zbog moje bolesti? Zaposlena sam privremeno, a sad sam na bolovanju. Hoću li dobiti penziju pokojnog muža, upravo sam predala papire? U mojem se životu pre devet meseci pojavio čovek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspeti, voli li me iskreno? Brine me i sin. Hoće li ove godine uspeti da završi fakultet?

Hoće li biti zdrav i srećan? To mi je najvažnije.

Stalno čitam vaše odgovore. Zahvaljujem se na savetu. Svako dobro.

MEVLUDIN ODGOVARA

Sa suprugom ste imali probleme, zato i jeste oboleli. Imali ste teret i pritisak. Vidim poboljšanje što se tiče zdravlja, uz konsultacije s lekarom i terapije bićete bolje. Što se tiče čoveka koji se pojavio - on nije loš. Pozitivan je i ima ozbiljne namere s vama. Vidim da ćete i tu biti zadovoljni.

Sin vam je razuman, harizmatičan, pozitivan, voljan i pun snage. Jako je pažljiv i brižan, posebno prema Vama. Vidim da će uspeti da završi fakultet. Biće zadovoljan. Vidim mu dobar posao, brak i porodicu. Dakle, razloga za brigu nema.

U iduće tri godine bićete zadovoljni na svim poljima. Takođe vidim rešenje za penziju. Srećno.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ PANČEVA ŠOKIRAO: Stigao saharski pesak u Srbiju (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.