BOSANAC U DIJASPORI ZATEKAO ŽENU SA TAMNOPUTIM MUŠKARCEM: Ono što je se desilo posle je MONSTRUOZNO!
Dragan i Željka, Foto: Printscreen

teška priča

BOSANAC U DIJASPORI ZATEKAO ŽENU SA TAMNOPUTIM MUŠKARCEM: Ono što je se desilo posle je MONSTRUOZNO!

Evo šta je Željka napisala svom ljubavniku!

Objavljeno:

Dragan Sekulić (38) osuđen je u američkoj državi Ohio na doživotni zatvor zbog ubistva bivše supruge Željke (37), koje se dogodilo 09.12. prošle godine u gradiću Massillon (SAD).

Dragan ju je ubio s 15 hitaca iz bratovog pištolja, koji je uzeo iz njegove garaže, ispucao rafal u Željku pa se posle kajao, ali to nije uticalo na sud, koji mu je uskratio i pravo traženja pomilovanja, a zbog prethodnih optužbi za nasilje u porodici, na doživotnu kaznu dodano mu je još 14 godina zatvora. Dragan je priznao da je pucao u nju, ali je tvrdio kako nije imao nameru ubiti je.

Kako je naveo, pucao je u afektu, jer je doznao kako je u vezi s kolegom, a kako je reč o crncu, “imao je prekid filma u glavi”.

Bivšu suprugu tog dana dočekao je na parkiralištu ispred Centra za rehabilitaciju “Astoria”, gde je radila kao medicinska sestra i ispalio joj tri metka u glavu, a ostatak u telo, pa unajmljenim vozilom pokušao pobeći prema aerodromu.

Inače, Dragan je s familjom iz BiH izbegao u Srbiju, gde je upoznao Željku pa su u SAD emigrirali 2002. godine. U braku su dobili dve kćerke, koje sada imaju devet odnosno 13 godina.

Prošlog leta su se rastali, a Željka je, navodno, ubrzo posle toga započela novu vezu. Samo dve sedmice prije planiranog zločina pokušao ju je ubiti tako što je kamionom izgurao njen automobil u kanal.

Tada je pušten uz kauciju od 100.000 dolara i zabranjen mu je kontakt s bivšom suprugom, a Željkini poznanici, koji su svedočili o zlostavljanju, ispričali su kako se, iako ustrašena, vratila na posao iz financijskih razloga.

Nedugo pre smrti, poslala je poruku novom ljubavniku, u kojoj je napisala da misli da je bivši suprug želi ubiti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / doznajemo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.