UBICE MOGA SINA, JA VAS ZNAM IMATE KRVAVE NELJUDSKE OČI! Vapaj oca Davida Dragičevića odzvanja Banjalukom
Davor Dragičević, Foto: Print Screen Youtube

POTRESAN GOVOR

UBICE MOGA SINA, JA VAS ZNAM IMATE KRVAVE NELJUDSKE OČI! Vapaj oca Davida Dragičevića odzvanja Banjalukom

Davida je na večni počinak ispratio veliki broj građana, a njegov otac je održao potresan govor i obećao sinu da će jednog dana biti opet zajedno

Objavljeno:

Tragično nastradali mladić, David Dragičević (21), sahranjen je pre godinu dana, 7. aprila 2018. godine, na groblju u Banjaluci. Njegov otac Davor Dragičević prisetio se i ovog bolnog datuma, pa je na društvenim mrežama objavio potresan status.

Davor je na svom profilu na Tviteru napisao kako im "ne daju pravdu, ali kao što mu je tata obećao, biće pravde za njega".

- 7. april sine moj, a ni traga, ni glasa pravdi. Ne daju sine moj, ne daju nam pravdu. Uradiše sve, uhapsiše članove tvoje grupe, oteraše oca tvog. Ali ne uhapsiše sebe sine, za ubistvo tvoje. Ali kao što ti je tata obećao biće pravda za tebe, biće i za naseg Dženana, biće za sve nas! - napisao je očajan otac.

Davida je na večni počinak ispratio veliki broj građana, a njegov otac je održao potresangovor i obećao sinu da će jednog dana biti opet zajedno.

- Jednog dana trebao sam ja biti dole, a ti gore, da me čuvaš i griješ. Ti dobro znaš da tvoj tata sve zna. Poljubac zadnji nam je sve rekao. A vi ubice mog Davida, gledate me krvavim, neljudskim očima. Samo gledajte. Ja vas znam, ali vi mene ne. Neka ti je laka zemlja sine moj. Jednoga dana bićemo opet zajedno. Nikada neću stati - kazao je Davor Dragičević na sahrani pre godinu dana.

Više od godinu dana roditelji mladića traže da se otkrije ko je ubio njihovog sina, jer su od samog početka verovali da nije u pitanju nesrećni slučaj.

Davidovo telo je 15. marta 2019. godine nakon ekshumacije sahranjeno u austrijskom gradu Viner Nojštatu kod Beča, gde se njegova porodica trenutno nalazi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.