DECI SU REKLI DA NE GLEDAJU, A ONDA SU TEK ROĐENU BEBU BACILI U PROVALIJU: Mladenku i Mila je sada dočekala kazna
Dete su bacili u provaliju (ilustracija), Foto: EPA/NEWS 1 KOREA SOUTH KOREA

presuda za jezivi zločin

DECI SU REKLI DA NE GLEDAJU, A ONDA SU TEK ROĐENU BEBU BACILI U PROVALIJU: Mladenku i Mila je sada dočekala kazna

Novorođenče je glavom udarilo o tvrdu podlogu i zadobilo teške povrede glave, usled kojih je nastupila smrt

Objavljeno:

Mladenka Šimić priznala je krivicu za ubistvo svog tek rođenog deteta pa joj je Kantonalni sud u Mostaru izrekao kaznu zatvora u trajanju od četrnaest godina.

Mladenka je s Tužilaštvom potpisala sporazum o priznanju krivice. Njen suprug Mile Šimić je, takođe, ranije priznao krivicu i dobio 15 godina zatvora.

On je 6. septembra došao u Mostar po suprugu, koja je taj dan napuštala bolnicu nakon porođaja i to u pratnji dvoje maloletne dece.

Nakon što su zajedno krenuli vozilom prema Čitluku, u namjri da ubiju novorođenče, Šimić je zaustavio automobil na Kobilovači pored makadamskog proširenja. Njegova supruga je tada izvela decu iz automobila da ne bi videla šta će njihov otac učiniti i s njima se udaljila. Šimić je sa zadnjeg sedišta uzeo korpu s novorođenčetom i bacio je u provaliju.

Novorođenče je glavom udarilo o tvrdu podlogu i zadobilo teške povrede glave, usled kojih je nastupila smrt. Supružnici su se vratili u vozilo i zajedno s dvoje dece krenuli prema Mostaru i preko Žovnice se uputili u Grude.

Šokantan slučaj otkriven je 12. septembra prošle godine. Šimići su roditelji troje maloletne dece, koja su smeštena u „Majčino selo“ u Međugorju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.