STARICU JE IZBO 42 PUTA, A ONDA JOJ SKINUO DONJI DEO PIDŽAME: Bugarin tu NIJE STAO, već je zločin završio HOROROM
Narcis Mekić, Foto: Društvene mreže

optužnica protiv mekića

STARICU JE IZBO 42 PUTA, A ONDA JOJ SKINUO DONJI DEO PIDŽAME: Bugarin tu NIJE STAO, već je zločin završio HOROROM

Jezivi zločin u Bugojnu

Objavljeno:

Kantonalni sud u Novom Travniku potvrdio je optužnice protiv Narcisa Mekića, koji je osumnjičen za razbojništvo, silovanje i ubistvo Ankice Krstanović (75), ubistva Denisa Seferovića (24) i Muhameda Meškina (23), kao i protiv Almira Kurbegovića zbog pomoći Mekiću nakon počinjenih zločina.

Mekiću stavljaju na teret da je u noći sa 26. na 27. septembar 2018. sa Seferovićem i Meškinom u kući Krstanović u Bugojnu izvršio razbojništvo pa joj tvrdim predmetom i nožem zadao povrede u predelu glave.

Kako se navodi u optužnici, svestan da je može usmrtiti, zadao joj je 42 razderano-nagnječne rane i prskotine kože i tela.

- Nakon toga je, u nameri da obavi polni odnošaj s Krstanović, s nje svukao donji deo pidžame i gaćice, a zatim izvršio polni odnos - piše u optužnici te se dalje navodi da je žena usljed zadobivenih povreda preminula.

Potom je, kako se navodi, iz njene kuće uzeo 550 KM, 250 evra, zlatnu ogrlicu i narukvicu.

Terete ga da je istog dana Meškina u njegovoj kući izbo nožem posle prepirke.

- Nakon što mu je zadao povrede, ostavio je M. M. da leži i kuhinji, dok se u susednoj sobi nalazio sa D. S. Prilikom odlaska izazvao je požar u kući - navodi se u optužnici i dodaje da je Meškin preminuo od udisanja ugljenmonoksida u kombinaciji s gutanjem krvi iz povreda, a Seferović od akutnog trovanja ugljenmonoksidom.

Kurbegoviću stavljaju na teret da je 27. septembra prošle godine Mekiću pomogao da prikrije tragove tako što ga je pustio u stan, dao mu čistu odeću i dozvolio da opere ruke.

Kada je na balkonu pronašao krvav nož, koji je Mekić ostavio, uzeo je truleks-krpu i obrisao ga, umotao ga i bacio u šaht, koji se nalazi u blizini zgrade u ulici Kulina bana, gde ga je pronašla policija, prenose Nezavisne.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.