NASER ORIĆ PONOVO PROVOCIRA: Ovom prilikom želim da se ZAHVALIM SVIMA na nesebičnoj podršci!
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, nedavno je ponovo provocirao objavljivanjem fotografija na svom fesjbuk profilu za koje je tvrdio da su snim, Foto: Printscreen / Facebook

poslao poruku

NASER ORIĆ PONOVO PROVOCIRA: Ovom prilikom želim da se ZAHVALIM SVIMA na nesebičnoj podršci!

Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, nedavno je ponovo provocirao objavljivanjem fotografija na svom fesjbuk profilu za koje je tvrdio da su snimljene na teritoriji naše zemlje

Objavljeno:

Naser Orić, rartni komandant muslimanskih snaga obratio se članovima Antidejton pokreta i zahvalio im se.

- Ovom prilikom želim da se zahvalim svim pristalicama Antidejton pokreta koji su mi davali nesebično podršku tokom procesa protiv mene, rekao je Orić u kratkoj poruci.

Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, nedavno je ponovo provocirao objavljivanjem fotografija na svom fesjbuk profilu za koje je tvrdio da su snimljene na teritoriji naše zemlje.

Orić je objavio dve fotografije - jedna je njegov selfi snimljen navodno na vrhu Pašine ravni, iznad Valjeva, a druga sa pevačem Avdom Huseinovićem u kafani navodno u Užicu.

Huseinović je, inače, blizak Oriću kojeg često na društvenim mrežama brani, uz napade na srpske medije kada pišu da je Orić krvnik, mada mu se na teret stavlja mučenje i ubistvo 2.000 Srba u Srebrenici i Bratuncu.

Inače, Sud BiH je krajem prošle godine doneo oslobađajuću presudu za Orića za ratne zločine nad Srbima.

BONUS VIDEO:

OGROMNI BIZON PREPREČIO PUT! Sada ova grdosija određuje saobraćajna pravila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.