IZVINITE SRBI U PRIJEDORU, NEĆU NIKAD VIŠE! Azrin je brutalno PONIŽAVAN zbog zastave BiH na kamionu (VIDEO)
Renato je ponizio svog sugrađanina, Foto: Twitter printscreen

sramota

IZVINITE SRBI U PRIJEDORU, NEĆU NIKAD VIŠE! Azrin je brutalno PONIŽAVAN zbog zastave BiH na kamionu (VIDEO)

Prijedorska policija je, potom, reagirajući po prijavi uhapsila Marjanovića zbog sumnje da je počinio krivična dela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje

Objavljeno:

Azrin Hodžić napadnut je juče u Prijedoru nakon čega je uhapšen njegov sugrađanin Renato Marjanović.

Prijedorska policija je, potom, reagirajući po prijavi uhapsila Marjanovića zbog sumnje da je počinio krivična dela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i telesna povreda.

Snimak jezivog ponižavanja Hodžića zbog zastave koju je imao istaknutu na kamionu osvanuo je na društvenim mrežama:

- Upitao me je li moja prikolica, rekao sam da jeste. Kaže pozdravlja te grupa iz Banjaluke i Mrđa i kaže - Oni su mene poslali. Kao prate me dugo zbog zastave. Ja gledam u njega, slušam ga. Rekoh - dobro ako ti smeta, ja ću to skinuti, mislio sam da prodaje ćelik ili nešto. Krenuo sam od njega, on je izašao za mnom i počeo skidati zastavu i rekao sam mu da to ne radi. Ja sam spustio čelik na vagu malu. Nisam se ni uspeo okrenuti, on me s leđa napao, udario me šakom, ja sam kleknuo. Po mom mišljenju je to da je imao pištolj za pasom ili nož. Tu me šokiralo, šta dalje, ako ga napadnem ili udarim, pucaće u mene. Tu su bili i radnici, čak je jedan i možda reagovao, ali ovaj mu je psovao mater, govorio mu da prekine, da se ne meša. U tom momentu, on ponovo skida ceradu sa autoprikolice, rekao sam mu da ću skinuti grb, da ne dira ceradu. Ne znam šta bi se desilo dalje, zato sam spustio ja loptu prvi do kraja - ispričao je Hodžić za N1.

Potom je ispričao, napadač je ''išao na sve ili ništa''. - Posle se desilo, i u međuvremenu kada je pristao da ja skinem grb, on je rekao tim radnicima, zapretio da ako neko pozove policiju da će ga zaklati i njega i familiju kući. Sad ja držim taj mali nožić, šarafciger, i da li bi ga napao, ne bil'? Konstantno je držao u levoj ruci telefon, desnu za pasom. Imao je sigurno nešto, bio je uverljiv i besan, viđao sam mnogo tuča. On je išao na sve ili ništa. Onda je upalio telefon i rekao da ponavljam za njim te reči. I šta ću? Kaže ponavljaj za mene da se izvinjavam srpskom narodu, Republici Srpskoj, da to više nikad ne uradim, da poštujem Milorada Dodik i to je to. On je onda pružio ruku, kao on se meni izvinjava, ako me neko bude dirao da se njemu obratim - prisetio se Hodžić

Marjanović je zatim napustio mesto događaja. - On je posle toga seo u kombi i otišao negde u nepoznato, ja sam završio svoj posao koji sam započeo i odatle otišao u MUP i prijavio. Bili su korektni, primili su me. Rekao sam o čemu se radi, zapisali su, intervenisali. Uzeli su mi broj za dalje informacije o tom slučaju, jutros sam imao termin za izjavu - dodao je. Kako kaže za N1, ranije nije imao sličnih neprijatnosti. - Nisam imao. Neki su drugi imali zbog zastave ljiljana, ali ja lično nisam. Ovo je sada bila zastava Bosne i Hercegovine, mislio sam da to nikome ne bi smetalo. Očigledno da smeta- ispričao je Hodžić za N1.

Marjanović je juče u Prijedoru natjerao Hodžića da sa svoje prikolice ukloni grb Bosne i Hercegovine. Marjanović je prethodno naterao Hodžića da skine grb BiH sa cerade kamiona, te da se izvini Srbima. Događaj je izazvao reakcije i osude javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/n1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.