OVO JE BOSANSKI TERORISTA NUSRET IMAMOVIĆ KOJI SE NALAZI NA LISTI NAJTRAŽENIH TERORISTA! Vehabija je sada u BEKSTVU
Imamović, koji se nalazi na listi 10 najtraženijih terorista sveta, bio je vođa zajednice radikalnih islamista selefija, čije je sedište bilo u selu Gornja Maoča kod Brčkog, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

OVO JE BOSANSKI TERORISTA NUSRET IMAMOVIĆ KOJI SE NALAZI NA LISTI NAJTRAŽENIH TERORISTA! Vehabija je sada u BEKSTVU

Imamović, koji se nalazi na listi 10 najtraženijih terorista sveta, bio je vođa zajednice radikalnih islamista selefija, čije je sedište bilo u selu Gornja Maoča kod Brčkog

Objavljeno:

Bezbednosne agencije u Bosni i Hercegovini dobile su informaciju kako je Nusret Imamović, nekadašnji vođa zajednice radikalnih islamista u BiH koji se borio u redovima teroristickih organizacija u Siriji, pobegao iz te zemlje i da se trenutno skriva u Libiji!

Sarajevski Dnevni avaz, pozivajući se na neimenovane izvore iz bezbednosnih službi, navodi kako je Imamović uspeo da stigne u Libiju početkom februara, zajedno sa ženom i troje dece.

foto: Prinstcreen

Imamović, koji se nalazi na listi 10 najtraženijih terorista sveta, bio je vođa zajednice radikalnih islamista selefija, čije je sedište bilo u selu Gornja Maoča kod Brčkog.

U Siriju je otišao 2013. godine i tamo se pridružio grupi pod nazivom Fronta Al-Nusra, jednoj od terorističkih organizacija koje su uz Islamsku državu (ISIS) ratovale za uspostavljanje kalifata na području Sirije i Iraka.

BONUS VIDEO:

SEVE LEŽEĆI PEVALA NA ZLATIBORU! Devojke poludele uz vrelu Dalmatinku! ATMOSFERA ZAPALJIVA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.