MAJKA IZBACILA IZ KUĆE SVOG SINA (8) ZBOG NOVOG DEČKA: Mališan iz BiH živi na ulici, a sada se oglasio NJEGOV OTAC!
Krajem decembra prolaznici i vozači primetili su osmogodišnjeg dečaka koji na hladnoći sam luta ulicama gradića Carmagnolo u okrugu Torino..., Foto: Profimedia

STRAŠNO!

MAJKA IZBACILA IZ KUĆE SVOG SINA (8) ZBOG NOVOG DEČKA: Mališan iz BiH živi na ulici, a sada se oglasio NJEGOV OTAC!

Krajem decembra prolaznici i vozači primetili su osmogodišnjeg dečaka koji na hladnoći sam luta ulicama gradića Carmagnolo u okrugu Torino...

Objavljeno:

Drama osmogodišnjeg dečaka poreklom iz BiH i dalje zauzima dosta prostora u italijanskim medijima.

Podsetimo, krajem decembra prolaznici i vozači primetili su osmogodišnjeg dečaka koji na hladnoći sam luta ulicama gradića Carmagnolo u okrugu Torino.

Nije imao čak ni jaknu, samo tanki džemper, besciljno hodajući duž puta 128 rizikujući da ga pregaze vozila.

Mama me više ne želi. Izbacila me iz kuće. Sada živi s drugim muškarcem, a ja tražim svoje rođake – skrušeno je rekao dečak zaprepaštenim policijskim službenicima koji su ga identifikovali nakon dojave građana.

Policajci su pronašli njegovu 28-godišnju majku, državljanku BiH, koja je potvrdila da ne želi dete jer živi sa svojim novim partnerom. Objasnila je da dečak već neko vreme živi s dedom i bakom.

U međuvremenu je otkriven otac dečaka, takođe državljanin BiH, protiv koga je (kao i protiv majke) podneta prijava napuštanja maloletnog deteta, prenosi Radio Sarajevo.

Dovedite mi ga. To nije pas, pa da bude izbačen na ulicu, želim da živi sa mnom – rekao je otac italijanskim medijima.

Italijanske službe i mediji sumnjaju u iskrenost oca, smatrajući da želi izbeći kaznenu prijave. Takođe, i otac, poput majke dečaka, živi u kamp prikolici u nomadskom naselju, što sigurno nije dobro okruženje za odrastanje traumatizovanog deteta.

Stoga je izvesno da nadležne službe neće vratiti dečaka biološkim roditeljima. Nakon izveštavanja italijanskih medija javile su se mnoge italijanske porodice zainteresovane za usvajanje dečaka, prenosi Srpskainfo.

Trenutno je dete u dobrim rukama: Ide u školu, smešteno je sigurnoj kući i čekao porodicu koja će ga prihvatiti i voleti, sve ono što mu otac i majku nisu bili u stanju pružiti.

BONUS VIDEO:

SVI SE PITAJU DA LI JE NAŠA MANEKENKA UGRADILA SILIKONE: Grudi skaču gore-dole dok vežba, a zategnuta zadnjica samo što ne ISPADNE iz šortsa!

(Espreso.co.rs / Radiosarajevo.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.