TELO SERIJSKOG UBICE EDINA GAČIĆA NE ŽELI NIKO Oni će platiti sahranu monstruma, JEDNA MISTERIJA ostala je za njim
Serijski ubica Edin Gačić najverovatnije će biti sahranjen na sarajevskom groblju Bare!, Foto: Printscreen / Facebook

strašno

TELO SERIJSKOG UBICE EDINA GAČIĆA NE ŽELI NIKO Oni će platiti sahranu monstruma, JEDNA MISTERIJA ostala je za njim

Serijski ubica Edin Gačić najverovatnije će biti sahranjen na sarajevskom groblju Bare

Objavljeno:

Serijski ubica Edin Gačić najverovatnije će biti sahranjen na sarajevskom groblju Bare.

"Pošto se danima niko ne javlja da preuzme telo pokojnika, Gačić će biti sahranjen o trošku države", izjavio je izvor blizak kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu.

Jedno od pitanja na koje nema odgovora je i ko će naslediti imovinu koju je Gačić imao u Banjaluci. Podsetimo, Gačić je ubijen 12. februara nakon devet dana skrivanja u jednoj od najvećih potraga za odbeglim kriminalcem na teritoriji BiH.

Prvo je 4. februara u jutarnjim časovima u blizini Konjica Gačić ubio Sauda Sultanovića, tako što je u njega ispalio više hitaca, pa ga zatim izbo nožem, nakon čega je pobegao. Za njim je organizovana jedna od najvećih potera u istoriji zemlje.

Spora reakcija bezbednosnih službi omogućila je Gačiću nekoliko časova prednosti. Pet dana kasnije u mestu Suhodol, Gačić je hicima iz automatske puške ubio policajca Mahira Begića.

Telo Begića pronašao je njegov kolega kada je došao da preuzme smenu u objektu Federalne uprave policije. Do dolaska hitne pomoći Begić je preminuo od zadobijenih povreda. Podsetimo, Gačić je ranije ubio majku i saborca iz odreda El mudžahid Ismeta Gunića.

(Espreso.co.rs / Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.