POLICAJAC PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI! Stravičan zločin, sumnja se na SERIJSKOG UBICU IZ BANJALUKE!
Njega je u lokvi krvi pronašao kolega, koji je došao da ga smeni na straži!, Foto: Printscreen / Facebook

GOSPODE

POLICAJAC PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI! Stravičan zločin, sumnja se na SERIJSKOG UBICU IZ BANJALUKE!

Kako je ranije objavio Avaz, policajac Begić je ubijen sa više hitaca, a na licu mesta su pronađene čaure napoznatog kalibra

Objavljeno:

Policajac Mahir Begić iz Sarajeva ubijen je sinoć sa više hitaca, a kako prenosi Avaz.ba, paralelno sa ovim stravičnim događajem sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Uššivak, kod Hadžića, viđen Edin Gačić, trostruki ubica iz Banjaluke, za kojim se već nekoliko dana traga u BiH te da se sumnja da je on ubica policajca.

Kako je ranije objavio Avaz, policajac Begić je ubijen sa više hitaca, a na licu mesta su pronađene čaure napoznatog kalibra.

Njega je u lokvi krvi pronašao kolega, koji je došao da ga smeni na straži.

Pozivajući se na izvore bliske istrazi, Avaz piše da se ubijeni pripadnik FUP borio sa ubicom, pošto su na telu vidljive posekotine. Navodi se takođe da je pištolj ubijenog policajca nestao.

Sve policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (KS) i Federalne uprave policije (FUP) tragaju od sinoć za ubicom policajca. Sarajevski portal Klix prenosi da su na terenu i pripadnici specijalne policije.

Kako pišu mediji u BiH, sumnja se da je ovo stravično ubistvo počinio Edin Gačić iz Banjaluke, kojeg policija intenzivno traži zbog ubistva Sauda Sultanića u Konjicu.

Podsećanja radi, to ubistvo se desilo u ponedeljak u 7.30 u mjestu Podorašac kod Konjica, a tom prilikom Gačić je ispalio više hitaca u Sultanića i izbo ga nožem.Takođe, trostruki ubica Gačić je 1998. godine ubio saborca Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci, prenosi Srpskainfo.

(Espreso.co.rs / Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.