PORODICA MILORADA DODIKA OTVORA RESTORAN OD 211 KVADRATA: Sve će prštati od luksuza, a tek kad čujete lokaciju...
Imaće i restoran „Agape“ od 211 kvadratnih metara koji je u vlasništvu porodice predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika., Foto: Novi.ba

tržni centar

PORODICA MILORADA DODIKA OTVORA RESTORAN OD 211 KVADRATA: Sve će prštati od luksuza, a tek kad čujete lokaciju...

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi

Objavljeno:

Tržni centar „Delta Planet“ biće otvoren 21. marta u Banja Luci i imaće 110 različitih lokala u kojima će biti i neki od svetski poznatih modnih brendova, bioskopske sale, banka, apoteka, perionica za automobile…

Mesto u poznatom šoping molu imaće i restoran „Agape“ od 211 kvadratnih metara koji je u vlasništvu porodice predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika.

foto: Beta/ Miloš Miškov

Portal Capital donosi spisak lokala koji će biti u „Delta Planetu“, a iz kojeg je vidljivo da će posetiocima biti na raspolaganju mnoštvo različitih sadržaja.

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi.

foto: Capital.ba
foto: Capital.ba

Švedska kompanija “H&M” je još u julu prošle godine objavila konkurs za prijem radnika u poslovnici u Banja Luci, tako da će i ovaj svetski brend naći svoje mesto u “Delti”. Očekuje se i dolazak španskog tekstilnog giganta “Inditex”, u sklopu kojeg, između ostalih, posluju “Zara”, “Bershka”, “Pull and Bear” i “Stradivarius”.

„Osim više od 100 radnji i više od 40 novih brendova, u ovom šoping molu nalazi se i najveći i najsavremeniji bioskop sa šest bioskopskih sala, supermarket i deo sa restoranima“, istakla je ranije za “Glas Srpske” menadžer za eksterne komunikacije “Delta holdinga” Ana Brzaković i dodala da šoping centar neće biti samo mesto za kupovinu, već i za druženje i zabavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Capital.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.