SRPSKI ODBRAMBENI PAS NA SMRT IZUJEDAO ŽENU (69): Skočio je na nju i oborio je, nije joj bilo spasa!
Srpski odbrambeni pas napao ženu (ilustracija), Foto: Youtube printscreen

horor u bih

SRPSKI ODBRAMBENI PAS NA SMRT IZUJEDAO ŽENU (69): Skočio je na nju i oborio je, nije joj bilo spasa!

Povrede koje je zadobila bile su brojne i teške

Objavljeno:

Policijskoj stanici u Istočnom Sarajevu u BiH u nedelju jutro oko 8.30 sati prijavljeno je da se ispred porodične kuće u mestu Donji Ćemanovići na Palama nalazi tilo 69-godišnje P. G.

Kako su naveli iz policije Pale, nesrećna žena umrla je zbog višestrukih ugriza psa.

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi Dnevni avaz, nastradala je Petra Gorančić, koju je do smrti izgrizao njen pas pasmine SOP (srpski odbrambeni pas).

Pas je skočio na nesrećnu 69-godišnjakinju i oborio je na tlo. Ona nije mogla da se obrani dok ju je pas krvnički izgrizao po glavi i telu. Povrede koje je zadobila bile su brojne i teške, što je potvrdio i sudski veštak medicinske struke Hamza Žujo.

On je utvrdio da je žena imala ugrize po celom telu, ali su smrtonosne bile povrede glave. Tako je patolog Doma zdravlja Pale mogao samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

Na licu mesta nisu pronađeni tragovi koji upućuju na postojanje elemenata krivičnog dela, piše Avaz. Žena je živela sama u jednom delu porodične kuće.

Pasmina srpski odbrambeni pas nastala je na planini Romaniji ukrštanjem vukova, tornjaka, napuljskih mastifa, rotvajlera i američkih stafordskih terijera. Ukrštanja su završena 1991., pa se ta godina uzima kao godina njihovog nastanka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.