MUŽ MONSTRUM JE ZAKLAO 3 DECE, OČAJNA MAJKA SE PITA: Kako je proživeo čitavih 30 sati posle toga? (VIDEO)
Bez savesti, Foto: Printscreen/youtube

jeza

MUŽ MONSTRUM JE ZAKLAO 3 DECE, OČAJNA MAJKA SE PITA: Kako je proživeo čitavih 30 sati posle toga? (VIDEO)

Admir Sović polovinom decembra prošle godine zaklao je svoje troje dece, a potom se objesio u kući, u kojoj su živeli kao podstanari, u bihaćkom naselju Mali Lug

Objavljeno:

Monstruozni zločin Admira Sovića (37), otkriven 13. decembra prošle godine, zaprepastio je BiH i region. Admir je svirepo ubio svoje troje djece na spavanju, najstarijeg sina od sedam godina, kćerku od pet i najmlađeg sina od dve godine.

Porodica Begić, s kojom smo jučer razgovarali, kaže da ima saznanja da je ubica nakon toga živeo još najmanje 30 sati. Građani su ga videli dan pre nego što je otkriven stravični zločin.

"Viđen je u gradu u sredu. Neko je to kasnije rekao Lejli. Pitali su ga, navodno, kuda će, na šta je on odgovorio da ide da traži Lejlu da je ubije", ispričala je jučr Hatidža Begić, Lejlina majka.

Admir Sović iza sebe je ostavio užas, a supruzi Lejli tri sahrane, večnu bol i tugu i svaki dan plač i jauke.

"Lejla je loše. Više vremena provede kod lekara nego kod kuće. Ne jede, smršala je… Samo sedi, u nekom je svom svetu. Ne priča ni sa kim", govori Lejlina majka Hatidža. Volela bi, kaže nam, da je Admir nju ubio umesto njene unučadi.

U porodičnom domu s Lejlom dane provodi i dvoje dece njenog brata. "Kad progovori, priča o deci. Kad vidi bratovljevu decu, kaže: „I moji bi se ovako igrali, smejali i pričali.“ I samo plače, nastavlja Hatidža.

Admirovo ime nikad nije izgovorila. Hatidža kaže da ništa nije upućivalo na njegov krvavi čin. "Nikad nije rekao da bi to napravio. Voleo je decu i brinuo se o njima. Oni su se bili i dogovorili da deca budu s njom i s njim po osam dana", kaže Hatidža.

Lejla, koja je u jednom danu sahranila troje dece, još nije bila na njihovim mezarima. Nije kročila ni u kuću u kojoj su joj deca ubijena. "Ne damo joj da tamo ode, jer bi opet doživela šok. Mi smo odmah rekli policiji da nećemo ništa iz te kuće, samo uspomene na decu", nastavlja Hatidža.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.