SPREMAJU MI ZATVOR I LIKVIDACIJU! Dragičević se opet oglasio, ovoga puta sa JASNIM OPTUŽBAMA za Davidove ubice
Davor Dragičević, Foto: Printscreen/Youtube

na poternici

SPREMAJU MI ZATVOR I LIKVIDACIJU! Dragičević se opet oglasio, ovoga puta sa JASNIM OPTUŽBAMA za Davidove ubice

Dragičević, koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, je kazao da ga jedino mogu ubiti i ništa više

Objavljeno:

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića, koji se nalazi u bekstvu s obzirom na to da je za njim MUP RS raspisao poternicu, ponovo se oglasio na Fejsbuku putem grupe Pravda za Davida.

- Iza saopštenja Burle i Čvoke jasno je da je u toku ko zna koja po redu likvidacija Davida Dragičevića!!! Samom današnjom sednicom VSTV-a to se potvrđuje. Dete ste mi ubili - poručio je Dragičević. On je kazao da mu vlast u RS-u sprema zatvor i likvidaciju. - Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja. Istina - 'vrh MUP-a' stoji iza brutalnog ubistva Davida Dragičevića, tužioci Vrećo, Lepir, Bajić i Mitrović. Burle i Čvoke nose meni direktnu odgovornost - napisao je Dragičević. Dragičević, koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, je kazao da ga jedino mogu ubiti i ništa više. - Ja idem do kraja. Od ovih institucija moje dete i ja nikad pravdu nećemo dobiti, ali dobiću je ja, za tebe sine moj, za tebe dušo moja, ja idem do kraja.

Članovi Visokog sudskog i tužilačkog veća su na današnjoj sednici ove institucije raspravljali o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, ne preciziravši o kakvom dopisu je reč. Navodno se dopis odnosi na sastanak Željka Komšića s Davorom Dragičevićem i Murizom Memićem, održan 20. decembra 2018. godine, kada su mu očevi smrtno stradalih mladića prezentovali nezadovoljstvo radom pravosudnih organa. Član VSTV-a Goran Nezirović kazao je da bi trebalo da članovi raspravljaju o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, pre nego što je praćenje tačke dnevnog reda isključeno za javnost. Podsetimo, Željko Komšić je nakon sastanka izrazio podršku Davoru Dragičeviću i Murizu Memiću, najavivši da će uputiti pismo predsedniku VSTV-a BiH Milanu Tegeltiji.

Policija je za Davorom Dragičevićem raspisala poternicu, a tereti ga za "ugrožavanje bezbednosti", kao i za nameru da izazove državni udar. Skupovi "Pravda za Davida" trajali su svako veče od 26. marta do 30. decembra prošle godine, kada je policija zabranila sva dalja okupljanja članova ove grupe. Skupovi su počeli posle konferencije za novinare najviših zvaničnika MUP RS, koji su posle pronalaska beživotnog tela mladića saopštili da se on u večeri nestanka, 18. marta, potukao s grupom mladića, potom opljačkao jednu kuću a onda nesrećnim slučajem završio na dnu rečice Crkvene. Roditelji mladića tvrde da imaju dokaze da su ga 18. marta oteli pripadnici MUP RS, mučili, a potom njegovo telo ostavili na ušću Crkvene u Vrbas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Klix.ba)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.