SRBI SU ĆAMILU U SREBRENICI PRED KUĆOM PEVALI ČETNIČKE PESME NA BOŽIĆ! Durakovićev vapaj odjekuje Bosnom
Duraković je podelio video na Tviteru, Foto: Nemanja Pančić

šta reći?

SRBI SU ĆAMILU U SREBRENICI PRED KUĆOM PEVALI ČETNIČKE PESME NA BOŽIĆ! Durakovićev vapaj odjekuje Bosnom

Ulicama odzvanjali stihovi pesama "Moj Đedo" i "I danas je ljuta zmija, kokarda mu sija"

Objavljeno:

Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković podelio je na svom Tviteru video sa proslave Badnje večeri u kome se vidi kako povorka s traktorima i automobilima praćena muzikom prolazi kroz Srebrenicu. Ovaj potez i odabir pesme, "Moj Đedo" Baje Malog Knindže, koja se našla na repertoraru ovog konvoja govori da je u pitanju provokacija Srba.

- Bravo načelniče! Badnji, meni čudan, konvoj ciljano staje ispred kuće "našeg" načelnika u Srebrenici. Pjesma je posebno odabrana za načelnika, inače nije četnička, mislim nemojte dizati bespotrebne tenzije, to je samo "moj stari đedo", "i danas je ljuta zmija kokarda mu sija" - napisao je Duraković.

Inače, uoči Božića, pojavio se i snimak na kojem se vidi kako Srbi proslavljaju Badnje veče i Badnji dan uz pucnjavu. Na snimku se vidi traktor sa badnjacima i srpskim zastavama, a čuje se slavlje i pucnjava. Dok neki tvrde kako nema nčeg spornog u tome da se Srbi vesele za pravoslavni praznik, drugi su ovo shvatili kao veliku provokaciju svojih komšija muslimanske veroispovesti.

Bonus video:

Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.