DAVIDOVA MAJKA TVRDI: Davora bi trebalo tražiti kod policije, NADAM SE DA SE NEĆE POJAVITI KAO NAŠ SIN!
Suzana Radabović, majka pokojnog Dravida Dragičevića, Foto: Printscreen / Youtube

majka nastradalog davida

DAVIDOVA MAJKA TVRDI: Davora bi trebalo tražiti kod policije, NADAM SE DA SE NEĆE POJAVITI KAO NAŠ SIN!

Suzana je rekla da ne veruje niti jednoj instituciji u Bosni i Hercegovini

Objavljeno:

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića progovorila je o protestima koji se zbog nerazašnjene smrti njenog sina Davida već mesecima održavaju u Banjaluci, te gde se, po njenom mišljenju, nalazi Davidov otac, Davor Dragičević.

Za Interview.ba otkrila je da ni ona ne zna gde je trenutno Davor:

"Moj advokat i Davorov advokat kazali su da ne postoji poternica. Ne znam gde je raspisana, ali advokati kažu da je nema. Davora treba tražiti kod policije", rekla je Suzana.

"Meni se nije javljao. Bila sam u policiji, a kao što znate zvali su me na saslušanje. Pitala sam ih da nije kod njih Davor? Dobila sam negativan odgovor. Oni mene pitaju znam li ja gde, a ja njih pitam znaju li oni i tako u krug", dodala je.

U intervjuu je rekla i kako ne veruje niti jednoj instituciji u Bosni i Hercegovini:

"To će tako ostati dok se Davor ne pojavi na ovaj ili onaj način. Znate koji je onaj način… baš kao što se i moj David pojavio. Nadam se da to neće biti tako, ali vidite da je njima cilj da sklone Davora. On ako se pojavi živ i zdrav mislim da će ga hjeti ukloniti. Trenutno u BiH ne postoji čovek sa harizmom Davora Dragičevića koji može pokrenuti toliki broj ljudi, svih vera, od doktora do čistačica. Njegov cilj je ispravan, ljudski, moralan i opravdan na sve načine. Svi koji imaju imalo empatije, ljudskosti i srca vide i prepoznaju da je to ljubav oca prema detetu. Da to nije interes, korist ili bilo šta od svih onih gadnih odvratnih reči kojim Davora terete":

Suzana Radanović kaže da i daje stoji iza imena koja su već poznata javnosti kada je reč o ubistvu Davida, te da smatra kako nadležne institucije ne rade svoj posao jer je u pitanju neko jak i uticajan.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.