DEVOJKU JE ZGRABIO ZA KOSU, PA POČEO DA TUČE: Onda je iz kluba izleteo MMA borac i naučio ga pameti! (VIDEO)
Nasilnik je počeo da tuče devojku, Foto: Youtube printscreen

užas u sarajevu

DEVOJKU JE ZGRABIO ZA KOSU, PA POČEO DA TUČE: Onda je iz kluba izleteo MMA borac i naučio ga pameti! (VIDEO)

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Grej pre nekoliko dana nadzorne kamere su zabeležile incident

Objavljeno: 03.01.2019. 13:32h
  • 296

Ispred poznatog sarajevskog kluba "Dorian Grej" pre nekoliko dana nadzorne kamere su zabeležile incident gde muškarac brutalno zlostavlja devojku.

Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Grej pre nekoliko dana nadzorne kamere su zabeležile incident gde muškarac brutalno zlostavlja devojku. Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Da bi sprečio brutalno nasilje nad devojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji MMA borac u toj državi. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga je savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli i drugi članovi osoblja koji su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

 

Stojnić je poručio da je reagovao jer nije mogao nemo da posmatra nasilje nad devojkom, a naročito ne ispred svog objekta, poručivši da želi da se svi osećaju sigurno.

- Kada sam video na svom videonadzoru, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao kako bih devojku zaštitio od nasilnika. Savladao sam ga, pa sam sa obezbeđenjem devojku ispratio do taksija, a ona nije htela ovaj slučaj da prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija deca, sestre, majke i slabiji i nežniji su pol -  rekao je Stojnić za Klix.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/sandzaklive.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media