OVO JE MILOŠ (30) KOJI JE UBIJEN U SAČEKUŠI: Likvidiran sin jedne od najbogatijih porodica u Istočnom Sarajevu
Likvidiran sin jedne od najbogatijih porodica u Istočnom Sarajevu, Foto: Privatna arhiva

ubijen u zasedi

OVO JE MILOŠ (30) KOJI JE UBIJEN U SAČEKUŠI: Likvidiran sin jedne od najbogatijih porodica u Istočnom Sarajevu

Lokal ispred kojeg je Miloš ubijen bio je u vlasništvu njegove porodice

Objavljeno: 10:44h

Naslednik bogate porodice, Miloš Ostojić (30), ubijen je sinoć u Lukavici u Istočnom Sarajevu, u klasičnoj sačekuši. On je ranjen ispred svog kluba "Sparta", a od posledica povreda ubrzo je preminuo na licu mesta.

Za sada se zna da je Ostojiću ubica priredio zasedu ispred kluba, čekao ga neko vreme i čim je izašao iz vozila pucao je na njega.

- Nepoznato lice je sinoć u 23.05 časova u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu iz vatrenog oružja teško ranilo muškarca čiji su inicijali M. O. koji je potom prevezen u Bolnicu "Srbija" gde je nedugo zatim preminuo - saopštila je policija.

Žrtva potiče iz veoma imućne porodice, imaju nekoliko privatnih firmi, i veliki broj meštana Istočnog Sarajeva zaposlen je kod njih. Takođe, i lokal ispred kojeg je Miloš ubijen bio je u vlasništvu njegove porodice, kao i pekara i palačinkarnica "Zlatno zrno" u Istočnom Sarajevu.

SARADNICI U NEVERICI

Zaposleni, saradnici, komšije, svi su u šoku nakon vesti da je Miloš ubijen. Jedna od saradnica za "Blic" je ispričala da je porodica Ostojić u poslu veoma odgovorna i da ne može da veruje kako mladića više nema.

- Miloš je bio pažljiv prema radnicima, nikada nam nijedna uplata nije kasnila. Jednostavno, ta familija Ostojić nam je svima kao druga porodica – rekla je ona, uz molbu da joj ne objavljujemo ime.

Nikome nije jasno ko bi njemu mogao da naudi, s obzirom na to da, osim što zapošljavaju i hrane mnoge porodice Istočnog Sarajeva, uvek su se odazivali na sve humanitarne akcije i nesebično pomagali ugroženima.

ISTRAGA U TOKU

Prema podacima iz bolnice "Srbija" Miloš je u ovu ustanovu dovezen oko 23 časa, ali je dežurni hirurg mogao samo konstatovati smrt.

Istragu o ubistvu Ostojića preuzela je Uprava za organizovani i teški kriminalitet, potvrđeno je u MUP Republike Srpske, piše Srpskainfo.

- Policija radi na rasvetljavanju okolnosti i utvrđivanju identiteta lica koje je u Istočnom Sarajevu ubilo tridesetogodišnjeg M. O. iz ovog grada - dodaje se iz policije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.