DOK SE VRAĆAO SA PROTESTA, SPECIJALCI GA OPKOLILI! Supruga Davora Dragičevića tvrdi da je UHAPŠEN, policija poriče
Davor Dragičević, Foto: AP

šta se događa?

DOK SE VRAĆAO SA PROTESTA, SPECIJALCI GA OPKOLILI! Supruga Davora Dragičevića tvrdi da je UHAPŠEN, policija poriče

Uhapšeno je još pripadnika grupe "Pravda za Davida"

Objavljeno: 09:31h

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića, ali niko trenutno ne zna gde se on nalazi.

Ona tvrdi da je Davorov advokat otišao u Policijsku stanicu Banjaluka, ali da su mu rekli da se ne nalazi u policijskoj stanici.

Regionalna N1 televizija je objavila da im je u Policijskoj upravi Banjaluka rečeno da Davor nije uhapšen.

Davor Dragičević je, nakon što su specijalci zatražili od građana da se raziđu sa Trga, krenuo sa grupicom prema džamiji Ferhadija, gde su ga specijalci opkolili.

Ostali pripadnici grupe "Pravda za Davida" su se sklonili u kafe "City" na Trgu Krajine, u koji su upali specijalci i priveli jednog od aktivista "Pravda za Davida" Željka Dabića.

Takođe se tvrdi da je privedena i aktivistkinja grupe Danijela Daca Ratešić.

Nakon protestne šetnje Davor Dragičević se sa grupom građana vratio na Trg Krajine, gde su se ponovo pojavili pripadnici Specijalne policije. Oni su zatražili od građana da se raziđu sa Trga, navodeći da je odobreno vreme za protest isteklo u 20 časova.

U Banja Luci je sinoć održan skup "Pravda za Davida", kome je prisustvovalo oko deset hiljada ljudi, tražeći pravdu za ubijenog mladića i ostavku ministra policije Dragana Lukača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.