CELA BIVŠA JUGA SE PITA DA LI JE SUAD NAUČIO DA SKIJA: Oglasili se i autori najluđeg i najsmešnijeg klipa iz BiH!
Suad uči da skija, Foto: Printscreeen/Facebook

ne tamo, tamo je medo

CELA BIVŠA JUGA SE PITA DA LI JE SUAD NAUČIO DA SKIJA: Oglasili se i autori najluđeg i najsmešnijeg klipa iz BiH!

Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku

Objavljeno:

Snimak Suada koji uči da skija na Bjelašnici objavili su gotovo svi mediji u regionu. Ovaj snimak je neposredno posle objavljivanja postao viralni hit.

Mediji iz Sarajeva pronašli su dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.

"Video je i namenjen isključivo kako bi nasmejao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili da snime klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba", kroz smeh je rekao Ramčilović, autor snimka i famozni instruktor skijanja.

"Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo ponekad da se zaputimo i na planine kako bismo skijali ili sankali. Pre nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kom ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Verovali ili ne, sam tekst i govor tela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismejali i tek onda ga objavili na Instagramu", kazao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.