ISPRAVKA: Ovo je priča iza tvrdnje da SAMIR SADIKOVIĆ TRAŽI PRAVDU ZA DAVIDA! (FOTO)
Oglasio se posredstvom društvene mreže fejsbuk, Foto: preentscreen/facebook

NAPETO

ISPRAVKA: Ovo je priča iza tvrdnje da SAMIR SADIKOVIĆ TRAŽI PRAVDU ZA DAVIDA! (FOTO)

Samir Ćela Sadiković danas se ponovo oglasio putem društvene mreže Fejsbuk, nazivajući ministra policije Republike Srpske, Dragana Lukača, ratnim zločincem

Objavljeno: 21:04h

Građane Banjaluke, predsedavajući Predsedništvom BiH, Milorad Dodik pozvao je na mir i uzdržanost, na poštovanje zakona i procedura usled nemilih događaja koji su se dogodili na protestu "Pravda za Davida"

Komandant 4. Bataljona bugojanske brigade takozvane Armije BiH, Samir Ćela Sadiković, zajedno sa svojim saborcima iz bugojanske muslimanske brigade, redovno učestvuje u protestu "Pravda za Davida".

Naime, Samir Ćela Sadiković danas se ponovo oglasio putem društvene mreže Fejsbuk, nazivajući ministra policije Republike Srpske, Dragana Lukača, ratnim zločincem.

- Dobro jutro najhrabriji ljudi, dobro jutro moja B Luko. Ovom prilikom da poručim ratnom zločincu i ubici Lukaču da sam došao kući, može i mene da hapsi jer i ja sam Davor Dragičević – napisao je Sadiković na svom Fejsbuk profilu.

Samir Sadiković zvani Ćela, demobilisani je borac Armije BiH, koji je učestvovao u ratnim pohodima 1992. do 1995. godine. Otac je troje dece, nezaposlen je i neretko izaziva nerede zbog nezadovoljstva što nema posao od 1995. godine i živi u malom stanu.

Veoma je aktivan na društvenim mrežama i svakoga dana koristi priliku da huška narod protiv državne vlasti u BiH, ali i u Srbiji, pogotovo nakon održanih protesta, veoma neprimerenim i nasilničkim objavama. On je i ranije na svom profilu pisao i pretio aktuelnoj vlasti u Banjaluci, etiketirajući sve neistomišljenike kao "fašiste" i pozivajući narod da izađe na ulice i blokira državu.

Samir Sadiković veoma je poznat javnosti u Bosni i Hercegovini, a o njegovoj naravi i delima kojima je sklon najbolje svedoči i to što je sam sebe nazvao "Gazijom". "Gazija" je bila počasna titula u Osmanskom carstvu, a koristi se za vojskovođe koji su se istakli u borbi protiv muslimanskih neprijatelja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.