PRIVEDENA I DAVIDOVA MAJKA! Uhapsili i bivšu suprugu Davora Dragičevića, na Trgu Krajine NAPETO
Suzana je majka ubijenog Davida, Foto: Facebook printscreen

pravda za davida

PRIVEDENA I DAVIDOVA MAJKA! Uhapsili i bivšu suprugu Davora Dragičevića, na Trgu Krajine NAPETO

U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banjaluka

Objavljeno:

Pripadnici Policijske upraveBanjaluka jutros su uhapsili Davora Dragičevića, a nedugo potom na Trgu Krajine uhapšena je i Davidova majka Suzana Radanović.

Davora su jutros u pratnji tri policijska automobila dovezli u Policijsku upravu Banjaluka. Prilikom privođenja uzvikivao je da su policajci ubili Davida.

Ubrzo je pred policiju došla i Hitna pomoć.

U grupi “Pravda za Davida” su potvrdili za Srpskainfo da je Davor uhapšen i rekli da su se građani već počeli okupljati na Trgu Krajine.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili da je Dragičević uhapšen jer mu policija juče nije mogla uručiti poziv na saslušanje.

– Hapšenje je usledilo zbog odbijanja poziva i krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti – objasnili su.

Davor Dragičević juče je odbio da primi poziv za saslušanje zbog ugrožavanje bezbednosti ministra policije RS Dragana Lukača i visokih funkcionera MUP-a RS.

Kako javlja novinar Srpskainfo, novinara Vladimira Šuška policajci su uveli u policijsku stanicu, jer joj se približio. Na Trgu Krajine Banjaluka, koji je skoro celi ograđen žutom trakom, situacija je napeta. Građani su počeli protest zbog hapšenja Davora Dragičevića.

Uhapšen je i Njegoš Tomić, nekadašanji štrajkač iz parka “Mladen Stojanović”, a osim toga policija je lisice na ruke stavila još nekim građanima.

U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banjaluka.

Novinar Srpskainfo javlja da je na Trgu Krajine napeta situacija. Sve je više policajaca koji su žutom trakom prvo ogradili srce koje je tu postavljeno za Davida.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.