UHAPSILI DAVORA DRAGIČEVIĆA! Otac ubijenog mladića u Republici Srpskoj iznenada priveden!
Davor Dragičević, Foto: Youtube printscreen

OVO JE RAZLOG

UHAPSILI DAVORA DRAGIČEVIĆA! Otac ubijenog mladića u Republici Srpskoj iznenada priveden!

Informaciju o privođenju Dragičevića na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" potvrdila je i njegova bivša supruga

Objavljeno: 09:20h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, potvrdio je za Klix.ba advokat Ifet Feraget.

- Još uvek proveravam informacije, ali koliko znam, Davor je priveden jer se nije odazvao na poziv za saslušanje. Više detalja za sada nemam - kazao nam je Feraget. Informaciju o privođenju Dragičevića na Facebook grupi "Pravda za Davida" potvrdila je i njegova bivša supruga i Davidova majka Suzana Radanović. Podsećamo, MUP RS pre nekoliko dana je saopštio da su protiv Davora Dragičevića i još 19 osoba, među kojima je i zastupnik u NSRS Draško Stanivuković, podnesene krivične prijave zbog okupljanja ispred Narodne skupštine Republike Srpske 17. decembra, u vreme održavanja posebne sednice na kojoj je izabrana nova vlada.

Prema navodima policije, članovi grupe "Pravda za Davida" postupili su suprotno Zakonu o javnom okupljanju i Zakonu o javnom redu i miru RS. Takođe, kako su naveli, nastavlja se policijski rad s ciljem utvrđivanja postojanja elemenata izvršenog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. Članovi grupe "Pravda za Davida", 17. decembra su izneli teške optužbe na rad MUP-a i negodovali zbog ponovog izbora Dragana Lukača za ministra unutrašnjih poslova RS-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.