KUĆNI PRIJATELJ PROGOVORIO O OCU KOLJAČU: Voleo je svoju decu, ali je bio LJUBOMORAN I STALNO LJUT NA ŽENU! (FOTO)
Admir Sović zaklao je troje svoje dece i sebi presudio, Foto: Printscreen/facebook

znao da nešto nije u redu

KUĆNI PRIJATELJ PROGOVORIO O OCU KOLJAČU: Voleo je svoju decu, ali je bio LJUBOMORAN I STALNO LJUT NA ŽENU! (FOTO)

Upravo je Admirov prijatelj  bio taj koji je alarmirao policiju sumnjajući da se u Admirovoj kući nešto dogodilo

Objavljeno: 17.12.2018. 19:52h
  • 244

U ponedeljak sam bio kod Admira u kući, igrao se sa njegovom decom. Nisam mogao ni da zamislim da bi mogao da ih ubije - rekao je Asim Delić, kućni prijatelj Admira Sovića koji je u porodičnoj kući u selu kraj Bihaća zaklao svoje troje dece, pa se potom obesio.

Upravo Delić je bio taj koji je alarmirao policiju sumnjajući da se u Admirovom domu nešto dogodilo. On je govorio i o lošem odnosu koji su Admir i njegova žena Lejla imali duže vreme.

- Stalno je bio ljut na svoju ženu što ode od kuće pa je nema. Kada mi se nije javio znao sam da nešto nije u redu - kaže Delić i dodaje da Admir bio vrlo ljubomoran što njegova supruga stalno ide u Sarajevo i da mu je to često pisao na Fejsbuku u njihovim svakodnevnim konverzacijama.

Delić kaže da i dalje ne može da poveruje da se ova tragedija dogodila.

- Nema opravdanja za ovo što je uradio. Mi smo radili zajedno. Jedanput sam mu se javio da idemo na pivo, rekao je da ne može jer će deca ostati sama. Pitao sam ga gde mu je žena, samo mi je rekao da je opet otišla u Sarajevo - priča Delić.

Dok su reporteri razgovarali s njim u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodio zločin, u ulici Muje Hrnjice u Malom Lugu kod Bihaća, Asimu stalno stižu poruke.

Pitaju ljudi je li moguće da se ovo dogodilo. Ni ja ne mogu da verujem. Svašta je pričao, pričao je i da će to uraditi, ali ko bi mu poverovao da može dići ruku na svoju decu - šokiran je Delić.

Zahvaljujući Deliću, policija je saznala da se u porodičnoj kući Lejle i Admira Sovića dogodilo krvoproliće.

Po dolasku na mesto zločina, navodno su zatekli užasavajuću scenu - u jednom krevetu je ležalo dvoje zaklane dece, u susednom još najstariji dečak sa takođe prerezanim vratom. Zidovi sobe u kojoj su počivala tri mališana bili su krvavi. Nedaleko od njih je pronađen i kuhinjski nož kojim je deci presuđeno.

Otac dželat Admir Sović pronađen je obešen u kući

Pored beživotnih tela članova porodice, pronađeno je i oproštajno pismo jezive sadržine, naslovljeno na majku Lejlu.

Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada niko više neće zvati "mama" - pisalo je na krvavom papiru.

U kući je pronađena i ručna bomba

- Dežurni tužilac je na licu mesta, tokom uviđaja, uočio eksplozivnu napravu - bombu, zbog čega je odmah pozvan veštak balističke struke koji je bombu deaktivirao - saopštili su ranije iz Tužilaštva USK.

 

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media