SE*S SKANDAL KOJI TRESE BIHAĆ DOBIJA RASPLET: Pozlilo mi je kad sam se prepoznala u porniću, otvorila sam BOLOVANJE
Sanja Cerić, Foto: Printscreen/Facebook

oglasila se sanja sa snimka

SE*S SKANDAL KOJI TRESE BIHAĆ DOBIJA RASPLET: Pozlilo mi je kad sam se prepoznala u porniću, otvorila sam BOLOVANJE

Ona je rekla da je teško podnela što se njeno ime pojavilo u javnosti

Objavljeno:

Sanja Cerić, devojka koja je prijavila Sabahudina Blaževića da ju je tajno snimao dok su bili u ljubavnoj vezi, a potom snimke seksa objavio na jednoj pornografskoj stranici, nekoliko dana nakon što je sama objavila svoj identitet ispričala je u intervjuu za “Dnevni avaz” kako se oseća povodom toga, zašto je napustila Bihać i kako njena porodica trpi čitavu situaciju.

Ona je rekla da je teško podnela što se njeno ime pojavilo u javnosti.

- Meni nije bilo u interesu da preko ovog tražim publicitet. Samo dva sata nakon što sam podnela prijavu Tužilaštvu USK, moje ime pojavilo se u javnosti. Pozlilo mi je, obratila sam se lekaru, otvorila bolovanje. U trenutku mi se život totalno preokrenuo. A samo sam htela da čovek s kojim sam bila u vezi razjasni nadležnim institucijama zašto me, odnosno nas, snimao, bez mog znanja, jer ja na to nisam pristala niti bih ikad – kategorična je Cerić.

Ona kaže da su njeni roditelji bili šokirani.

- Žao mi je što su dovedeni u ovu situaciju, pogotovo jer su za sve saznali iz novina. Ja nisam imala hrabrosti da im kažem za to – priznaje Cerić.

Ali, ističe da je morala prijaviti slučaj jer se tako nešto ne sme ponoviti nikome.

- Nakon što sam danima o svemu ćutala i čitala neistine o sebi, odlučila sam da javno istupim. Želim da se zna potpuna istina i na mom blogu ću objavljivati sve detalje koji su bitni za ovaj slučaj – kaže Cerić.

Ona je opovrgla navode da se na snimcima ne vidi jasno ko je na njemu.

- Jasno i sa sigurnošću sam potvrdila u Tužilaštvu USK u prisustvu advokata Damira Koče i Maje Sadović da smo na snimcima Blažević i ja – ističe Cerić.

Ona je na blogu najavila da će objaviti imena drugih devojaka sa snimaka.

- Jesam najavila da ću objaviti njihova imena. Ali, ne i puno prezime, samo prvo slovo. Želim na ovaj način tim ženama kazati da znam da postoje, da su bile u istoj situaciji kao ja, da to i one znaju, ali iz nekog razloga ćute. On za to mora odgovarati – navodi Cerić.

Ona radi na Pravnom fakultetu u Bihaću, ali sada je njeno radno mesto dovedeno u pitanje.

- Još ne znam šta će biti, ali verovatno ću morati da napustim posao, jer u ovom trenutku je nezamislivo da se vratim i nastavim da radim, pogotovo u sredinu u kojoj sam tema danima i gde većina upire prstom na mene, a ne na onog koji je tajno snimao i koji je odgovoran za to što su se ti snimci pojavili u javnosti – zaključila je Cerić.

Ona je takođe dodala da je tačno da je bila u vezi sa svojim advokatom Anelom Kurtovićem.

- Pre svega želim reći da mi nismo krili da smo bili u vezi, ali nismo krili ni kada smo tu vezu prekinuli. On jeste bio deo advokatskog tima koji me zastupa i ja zaista imam njegovu veliku podršku. On se povukao da ne bi naštetio meni u ovom predmetu, a ne zbog sukoba interesa. I postoji mogućnost da se on vrati u tim, a moram reći da smo na putu da obnovimo našu vezu – navela je Cerić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.