SVE ĆU VAS ZAPALITI: Otkriveno ko je DODIKU PRETIO SMRĆU!
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli su potrebne mere i radnje, kojom prilikom su utvrdili identitet lica koje je 26. novembra uputilo pretnje predsedavajućem, Foto: PRINTSCREEN/RTS

O tome je dostavljen odgovarajući izvještaj

SVE ĆU VAS ZAPALITI: Otkriveno ko je DODIKU PRETIO SMRĆU!

Pretnja je stigla sa nemačkog broja telefona, kada je nepoznata osoba počela da vređa predsedavajućeg Predsedništva BiH

Objavljeno:

Državna agencija za istrage i zaštitu BIH (SIPA), saopštila je večeras da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli su potrebne mere i radnje, kojom prilikom su utvrdili identitet lica koje je 26. novembra uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH, Miloradu Dodiku, i članovima njegovog kabineta - navela je SIPA .

O tome je, kako se dodaje, Tužilaštvu Bosne i Hercegovine dostavljen odgovarajući izvještaj.

Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su 26. novembra pretnje smrću zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu srpskog člana Pedsedništva.

Kako je tada iz Kabineta Dodika rečeno, pretnja je stigla sa nemačkog broja telefona, kada je nepoznata osoba počela da vređa predsedavajućeg Predsedništva BiH i njegove saradnike, poručivši "da će ih sve zapaliti".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.