SVE ĆU VAS ZAPALITI! Dodik dobio PRETNJE SMRĆU zbog zastave RS!
Dodiku pretili zbog zastave, Foto: Twitter / SNDS

NA METI

SVE ĆU VAS ZAPALITI! Dodik dobio PRETNJE SMRĆU zbog zastave RS!

Poziv je stigao sa nemačkog broja

Objavljeno:

Miloradu Dodiku, predsedavajućem Predsedništva BiH, i članovima njegovog kabineta nepoznati muškarac telefonom je pretio smrću, potvrdio je izvor "Nezavisnih".

Kako potvrđuje sagovornik "Nezavisnih", pretnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Dodikovom kabinetu.

- Sa nemačkog broja, juče popodne, stigao je taj poziv. Muškarac koji je zvao pretio je svima u Dodikovom kabinetu da će ih, kako je naveo, sve zapaliti - pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Zastava Republike Srpske vraćena je juče ujutru pred kabinet Milorada Dodika.

Prvi put je u petak postavljena pred kabinetom, ali je uveče uklonjena na zahtev kabineta bošnjačkog člana Šefika Džaferovića.

Dodik je izjavio nakon toga da je noćno uklanjanje zastave Republike Srpske ispred njegovog kabineta u zgradi Predsjedništva nedopustivo i skanadalozno i očigledno predstavlja pokušaj Šefika Džaferovića i Željka Komšića da mu pošalju poruku da tamo nema mesta za Srbe.

Iz Kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika potvrđeno je da je juče upućena telefonska pretnja smrću Dodiku i članovima kabineta.

- O pretnji su obaveštene nadležne službe. Preduzimaju se mere i radnje iz njihove nadležnosti, s ciljem otkrivanja počinioca i utvrđivanja elemenata ovog krivičnog dela - navodi se u saopštenju iz Kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.