NEZAPAMĆENO HAPŠENJE PRE INAUGURACIJE ŽELjKE CVIJANOVIĆ: Maloletnica se kretala prema visokim delegacijama s nožem
Uhapšena maloletnica u Banjoj Luci, Foto: Shutter

potresno

NEZAPAMĆENO HAPŠENJE PRE INAUGURACIJE ŽELjKE CVIJANOVIĆ: Maloletnica se kretala prema visokim delegacijama s nožem

Policija je devojku oborila i uhapsila pošto je i pored upozorenja policije nastavila da se kreće

Objavljeno:

Maloletnica (15) iz Petrova koja je uhapšena u blizini Palate predsednika RS, neposredno pre inauguracije Željke Cvijanović, imala je nož u ruci s kojim je krenula prema štićenim ličnostima, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Policija je devojku oborila i uhapsila pošto je i pored upozorenja policije nastavila da se kreće prema prostoru u kojem su se nalazile visoke delegacije.

- Slobode je lišena maloletnica iz Petrova koja je u jednom trenutku tokom održavanja svečane inauguracije u Banjaluci, sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene ličnosti - rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona kaže da je sa svime upoznat tužilac za maloletnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mere i radnje.

- Nakon ispitivanja maloletnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentovanju navedenog je u toku - rekla je Markanović.

Nezvanično saznajemo da se uhapšena 15-godišnjakinjatokom dana porukom javila bratu, navodeći da se nalazi u Banjaluci, te da ima nameru da nekoga povredi nožem. On je o time upoznao PU Doboj, koji je sve dojavio banjalučkoj policiji.

- Maloletnica je uočena s podignutim nožem, s oštricom dugačkom 10cm, koji je prilkom hapšenja oduzet - tvrdi izvor iz policije.

(Epsreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.