UŽAS, MIGRANT POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU OD 13 GODINA! Policija odmah krenula u potragu!
Ilustracija/Policija/Migrant pokušaj silovanja, Foto: Pixabay

horor u bihaću

UŽAS, MIGRANT POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU OD 13 GODINA! Policija odmah krenula u potragu!

Policija u Bihaću je, u prisustvu njene majke, obavila razgovor i sa 13-godišnjakinjom

Objavljeno:

Pripadnici Policijske stanice u Bihaću tragaju za migrantom iz Pakistana koji je pokušao da siluje 13-godišnju djevojčicu, takođe migrantkinju.

Kako portal Nezavisne.ba saznaje iz policije, prilikom redovnog patroliranja i obilaska grada, pripadnike policije je pored obale reke Une presrelo šest migranata iz Šri Lanke koji su im pokazali mesto gde se nalazila nepoznata ženska osoba.

Pregledom terena, u žbunju je pronađena 13-godišnja devojčica, migrantkinja iz Šri Lanke, nakon čega je grupa migranata pozvana u prostorije Policijske stanice u Bihaću i sa njima su razgovor obavili policijski istražioci.

Takođe, policija je, u prisustvu njene majke, obavila razgovor i sa 13-godišnjakinjom, koja je izjavila da ju je presreo nepoznati migrant iz Pakistana, i pokušao na silu da joj skine odeću.

U tome su ga sprečili ostali migranti i oterali Pakistanca. O ovom događaju je obavešten kantonalni tužilac koji je konstatovao da postoje elementi krivičnog dela bludne radnje i naložio sprovođenje istrage. Policijski istražioci su nastavili da traže migranta koji se sumnjiči za ovo krivično delo.

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.