SAGA POSVAĐANIH MLADENACA SE NASTAVILA NA FEJSBUKU: Mlada izvređala nesuđenog muža, on uzvratio neočekivano!
Kao u TV sapunici, Foto: Printscreen/facebook

neviđeno

SAGA POSVAĐANIH MLADENACA SE NASTAVILA NA FEJSBUKU: Mlada izvređala nesuđenog muža, on uzvratio neočekivano!

Danju brak, uveče rastavljanje, pa zahtev za razvod

Objavljeno:

"Televisa presenta" je izraz koji nabolje opisuje priču iz Gradačca kada je dan ljubavi i veselja zaključen brakom, a već oko ponoći svađom i odlaskom mlade s venčanja, a dan kasnije angažovanjem advokata, zahtevom za razvod, tužbama za klevetu.

Sapunicu su dvoje mladih nastavili na Fejsbuku pa je Elda objavila pesmu folk pevačice Katarine Grujić čiji “srceparajući” stihovi glase:

"Šta li sam na tebi to videla? Jedno đubre obično sve do zvezda dizala, pa sada žmurim sa drugima ja jer ne mogu da verujem više svojim očima."

Pesma takođe poručuje da izabranik nije bio zanimljiv, lep, hladan i nedodirljiv, ali "u sitne se sate krupne greške naprave", a iz tih “očito krupnih grešaka” na koje aludira ova mlada žena iz Odžaka rodiće se dete.

Za razliku od Elde, koja je kroz stihove opisala svoje stanje, a zatim i odmah ugasila svoj Fejsbuk profil nakon što su počele uvrede na njen račun, njen bivši izabranik Edin iz Gradačca ohrabrivao se citatima:

- Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima - poručio je Edin sam sebi.

Takođe, promenio je i fotografiju profila na ovoj društvenoj mreži tako da ovog puta pozira sam bez žene kojoj se pre nekoliko dana zakleo na ljubav do kraja života, a onda se sve završilo.

Bilo kako bilo, jasno je da će ova priča imati još pokoji nastavak s obzirom na to da kreće brakorazvodna parnica, ali i tužba za klevetu koju je žena najavila jednodnevnom mužu. Takođe, borba je i oko pet i po hiljada maraka koliko je prikupljeno tokom darivanja mladenaca.

BONUS VIDEO: NAŠLI SMO IZLAZ IZ LAVIRINTA: Pored tunela, prestonica dobila rasvetu u obliku lavirinta!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.