RAZREŠENO UBISTVO POSLE 13 GODINA: Uhapšena osoba koja je na BRUTALAN NAČIN ubila Irenu Predojević te kobne večeri!
Irena Predojević je ubijena u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se iz noćnog izlaska vraćala kući, Foto: MUP

ZLOČIN IZ 2005. GODINE

RAZREŠENO UBISTVO POSLE 13 GODINA: Uhapšena osoba koja je na BRUTALAN NAČIN ubila Irenu Predojević te kobne večeri!

Irena Predojević je ubijena u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se iz noćnog izlaska vraćala kući...

Objavljeno:

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su Gorana Jeličića, osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević (28) iz Kozarske Dubice 2005. godine.

Reč je o policijskom službeniku PS Kozarska Dubica, a akcija je sprovedena u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Prijedoru.

Irena Predojević je ubijena u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se iz noćnog izlaska vraćala kući. Porodica je ujutro prijavila nestanak, a telo je sutradan pronađeno na divljoj deponiji smeća u selu Božići. Obdukcijom je utvrđeno da je ubica zadavio, a leđa je polio benzinom i zapalio kako bi prikirio tragove.

Te kobne noći Irena je sa prijateljica bila u nekoliko kafića, a poslednji put je viđena na raskrsnici kod benzinske pumpe Došlić, gde je obično prelazila ulicu na putu do naselja Petra Pecije, gde je živjela. Tokom 13-godišnje istrage policija je ispitala na desetine osumnjičenih, a nekoliko njih je takođe dovođeno u vezu sa ovim zločinom, što nikada nije dokazano.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs / Oslobođenje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.