BOSANSKA SVADBA PREKUNUTA POSLE SAMO PAR SATI VESELJA: Mlada i mladoženja se posvađali, a razlog je NEVEROVATAN!
Nesuđeni mladenci, Foto: Facebook printscreen

najkraći brak u bih?

BOSANSKA SVADBA PREKUNUTA POSLE SAMO PAR SATI VESELJA: Mlada i mladoženja se posvađali, a razlog je NEVEROVATAN!

Svadbena svečanost s oko tristotinak gostiju naprasno je prekinuta jer je između mladenaca došlo do žestokog okršaja

Objavljeno:

Glavna tema u Gradačacu ovih dana, koja će se po po svojoj prilici još godinama prepričavati, bio je skandal na venčanju 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.

Naime, svega nekoliko sati nakon što su izgovorili sudbonosno da, bračni par se posvađao zbog novca.

Svadbena svečanost s oko tristotinak gostiju naprasno je prekinuta jer je između mladenaca došlo do žestokog okršaja.

Oko 23 sata, kako običaji nalažu, mlada je išla od gosta do gosta i delila svatovima kafu, a oni su joj zauzvrat na poslužaonik ostavljali svadbeni poklon - novčanice.

Na poslužaoniku se skupila pozamašna svota novca i zabava se nastavila, sve dok nije krenula žestoka svađa između novopečenog para. Svima je ubrzo postalo jasno da se nešto kuva, ali niko nije mogao da pretpostavi da je svađa krenula zbog raspodele prikupljenog novca, piše Dnevni avaz.

- Mlada je zahtevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona delila kavu. Mladoženja takav predlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće u Odžaku, kao i svadbe u Gradačcu - izjavio je jedan od gostiju.

Nakon svađe, mladoženja je ostao da sedi u suzama, a mlada je nazvala majku i oko ponoći se vratila kući u Odžak.

Članovi porodice Huseljić još su u šoku zbog svega.

- Mlada je uzela košaru s parama i pokušala da pobegne. Međutim, uspeli smo da vrtaimo pare, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su da i to uzmu i odnesu. Imamo svedoke za ono što se dešavalo, a sve su zabeležile i kamere - izjavio je član porodice Huseljić uz usov da ostane anoniman.

Dodao je da su Edin i Elda pre venčanja bili u vezi svega nekoliko meseci.

- Želimo samo da se zna istina, kako je sve bilo. Ne znamo je li ona uspela uzeti nešto novca, jer nije bio prebrojan. Kada smo kasnije brojali, bilo je oko 5.500 maraka – kaže on.

Mlada je navodno pobegla sa novcem
Mlada je navodno pobegla sa novcem foto: Pixabay

Priču je potvrdio i nesrećni mladoženja Edin.

- Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Što ja tu više mogu – kazao je Edin, koji je odmah otišao kod advokata zbog pokretanja brakorazvodne parnice.

Do komentare odbegle mlade nije se moglo doći, ali Elda je na svojem Fejsbuk profilu ubrzo nakon nemilog događaja objavila pesmu s naslovom: 'Jedno djubre obično' pevačice Katarine Grujić, uz komentar:

- Jedno đubre obično sve do zvezda dizala.

- Ovo još nisam čuo, a kamoli doživeo, da pare s tacne posvađaju mladu i mladoženju i pre nego što je svadba završena. Pitam se kakva je to današnja ljubav. Pa zar njih dvoje nisu planirali zajednički život, decu - komentisao je slučaj 78-godišnji meštanin Gradačca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.