IZGUBIO JE BORBU: Preminuo i drugi policajac upucan u Sarajevu, u njegovom domu je muk
Davor Vujinović, Foto: Dnevni avaz

tužne vesti

IZGUBIO JE BORBU: Preminuo i drugi policajac upucan u Sarajevu, u njegovom domu je muk

U toku je velika policijska potraga za počiniteljima

Objavljeno:

Nakon višesatne borbe za život zbog teške povrede glave, u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu je preminuo i drugi policajac ranjen u pucnjavi u ranim jutarnjim satima u petak.

Dvojica policajaca, Adis Šehović i Davor Vujnović, bili su u patroli kada su uočili u sarajevskom naselju Alipašino polje krađu automobila. Kradljivci su i pre nego što su policajci izašli iz službenog automobila krenuli da pucaju na njih iz automatske puške.

Adis Šehović poginuo je na mestu dok je Vujnović prevezen u bolnicu gde je, nakon višesatne borbe, ipak preminuo, piše Klix.ba.

U toku je velika policijska potraga za počiniteljima.

Antonija Vujnović, majka policajca Davora Vujnovića živi samo stotinak metara od mesta gde je pucano na njenog sina.

Žena je u šoku, čekala je vesti iz bolnice, no kada je stigla ona najgora ona se slomila. Zanemila je, rekla je novinarima kućna prijateljica Branka Sever, rekavši kako su pozvali Hitnu pomoć, jer jadna majka bez sedativa neće moći da ponese tugu i bol. U stanu Vujnovića je tužni jauk.

- Svi smo za tu tragičnu vest saznali putem televizije i portala, odmah sam nazvala Davorovu suprugu, koja je već bila na putu prema bolnici – kazala nam je Sever.

Dodala je da je Davor uvek bio predan svom poslu, da nikada nije kasnio niti izbjegavao zadatke koji su često bili opasni.

Nesrećni Davor je imao dvoje dece, ćerku, koja je 4. razred osnovne škole, i trogodišnjeg sina.

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.