DRAGAN VASILJ SNIMLJEN KAKO UDARA ŽENU: Pojavio se SKANDALOZAN SNIMAK! (VIDEO)
Na snimku se vidi kako Vasilj izlazi iz automobila te se svađa s gošćom mesta, Foto: Facebook printscreen

podneo ostavku

DRAGAN VASILJ SNIMLJEN KAKO UDARA ŽENU: Pojavio se SKANDALOZAN SNIMAK! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako Vasilj izlazi iz automobila i svađa s gošćom mesta nakon čega je došlo i do razmene udaraca

Objavljeno:

Predsednik Mesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj, dao je danas ostavku, nakon što se na Facebooku pojavio snimak njegovog fizičkog sukoba s jednom ženom.

Na snimku se vidi kako Vasilj izlazi iz automobila te se svađa s gošćom mesta nakon čega je došlo i do razmene udaraca, javio je Radio Sarajevo.

U saopštenju koje je potpisao Vasilj, a koje je objavljeno na Facebook stranici MZ Međugorje, navedeno je “da se ista osoba pet dana nepropisno parkirala automobile uz Vasiljev put, te onemogućavala prolaz drugim vozilima”.

- Čekao sam paralelno s njenim autom i dama ulazi u svoj auto i valjda i ona frustrirana što stalno mora sklanjati auto meni pokazuje srednji prst.Sve moje ljutnje i frustracije su u tom momentu eksplodirale izašao sam iz auta otvorio vrata njezinog jesam vikao na nju i udario nogom u prag njenog auta i zalupio vrata. U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta ošamarila me i drugom rukom divljački me ogrebala po slepoočnici i očima i raskrvarila. Dokaz da je ona mene fizički napala i da je tako bilo snimil se kamere. Nažalost tada sam učinio ono što bez obzira na sve nipošto nisam smeo učiniti, ali moj kratki fitilj je presudio. Moje povrede su evidentirane lekarskim pregledom, a budući da je dama protiv mene podnela prijavu policiji i ja sam to isto učinio, napisao je Vasilj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.