DOŠAO JE I TAJ DAN SINE - KADA ĆU UZETI PRAVDU U SVOJE RUKE! Davidov otac više neće da toleriše ĆUTANJE vlasti!
Davor Dragičević, Foto: AP

pravda za davida

DOŠAO JE I TAJ DAN SINE - KADA ĆU UZETI PRAVDU U SVOJE RUKE! Davidov otac više neće da toleriše ĆUTANJE vlasti!

"Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Stradaću, znam, ali neću živeti kao gnjida"

Objavljeno: 12:28h

Davor Dragičević, hrabri otac koji već mesecima traži pravdu za svog sina Davida, najavio je drastične mere koje će preduzeti ako se ubice njegovog sina ne otkriju.

Nadao se je da će smenom aktuelne vlasti konačno biti stvoreni uslovi za rasvetljavanje okolnosti smrti njegovog sina, ali kako se to nije dogodilo, odlučio je da je konačno iscrpeo sve mogućnosti.

Na jučerašnjem skupu na glavnom banjalučkom trgu, na kojem se svakodnevno već više od 200 dana okupljaju građani udruženi u grupi Pravda za Davida, poručio je da pravdu uzima u svoje ruke.

- Došao je i taj dan sine. Dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće reći tko te je silovao, mučio i na kraju ubio. Dve stotine dana stojimo ovde i očigledno se ne boje naroda. Sine, oprosti mi za ono što ću uraditi, ali znam da me razumeš - poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević, otac ubijenog 21-godišnjeg banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

- Nijednu svoju sledeću namjru neću reći do zadnje sekunde. Ako želite ikome dobro, privesćete ih. Hoću li ja biti sam, ili iza mene hiljade ljudi, meni u životu nije bitno. Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Stradaću, znam, ali neću živeti kao gnjida - poručio je Davor Dragičević s Trga Krajine nakon što je prošao i zadnji rok koji je dao vlastima da obznane imena ubica svog sina.

U međuvremenu, Okružno javno tužilaštvo Banja Luka uputilo je poziv Dragičeviću da u svojstvu svedoka da izjavu u predmetu protiv osumnjičenog Srđana Gajića, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

Srđan Gajić iz Trna kod Banje Luke je 7. jula, ispod teksta koji se odnosio na skup "Pravda za Davida", putem društvenih mreža objavio:

- Ma to je trebalo sve pobiti onako na skupu, a Davora Dragičevića ću ja lično ubiti iz snajpera, dosadio je i Bogu i narodu. Sieg Heil.

Post je objavio pod imenom "Faka". Dragičević je prijavio slučaj policiji, a Gajić je potom priveden, saslušan i pušten. Od njega je oduzet telefon.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.