UMESTO ZA DODIKA, GLASALI ZA MERKELOVU: Na izborima u BIH se našla i ova imena kandidata! (FOTO)
Foto: Printscreen/N1

DOMIŠLJATI BIRAČI

UMESTO ZA DODIKA, GLASALI ZA MERKELOVU: Na izborima u BIH se našla i ova imena kandidata! (FOTO)

Svaki izbori uvek imaju nekog birača koji upišu zanimljivo ime kandidata po izboru, tako i ove godine birači su dopisivali na glasačke listiće širom BiH

Objavljeno:

Svaki izbori uvek ponude nekoliko smešnih i zanimljivih odluka birača koji na svojim glasačkim listićima upišu zanimljivo ime kandidata po njihovom izboru.

Tako smo i ove godine imali nekoliko zanimljivih i kreativnih predloga koji su birači dopisivali na glasačke listiće širom BiH. Jedan od glasača je na na glasački listić pored imena ponuđenih kandidata dopisao ime aktuelnog trenera FK Sarajeva, Husrefa Musemića.

Takođe, jedan birač je preko celog glasačkog listića napisao početnu postavu fudbalskog kluba Milan, dok je jedan od birača takođe bio “kreativan” pa je preko glasačkog listića napisao imena ovogodišnjih ponajboljih fudbalera u svetu: Kristijana Ronalda, Lionelas Mesija, Mohameda Salaha i Luke Modrića.

Iako nije tajna da mnogi mladi odlaze u Nemačku, jedan od birača je otišao korak dalje pa na glasački listić dopisao Angelu Merkel.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.