ONA JE NOVA MISS BiH: Titulu je osvojila prelepa Anđela iz Sarajeva! (FOTO)
Foto: Promo

lepotica

ONA JE NOVA MISS BiH: Titulu je osvojila prelepa Anđela iz Sarajeva! (FOTO)

Kruna je pripala prelepoj Anđeli Paleksić

Objavljeno: 10:16h

U Tuzli je sinoć u Bosanskom kulturnom centru održan 23. po redu izbor lepote Miss BiH za Miss Sveta.

Kruna je pripala prelepoj Anđeli Paleksić.

Prošlogodišnja pobjdnica izbora Miss BiH, Aida Karamehmedović, svoju je krunu predala studentkinji iz Sarajeva. Ova će lepotica predstavljati BiH u Kini, gde će se 8. decembra takmičiti za Miss sveta.

Miss BiH
Miss BiHfoto: Promo

Lentu prve pratilje osvojila je Elma Šljivić, druga pratilja je Jelena Škrbić, Miss fotogeničnosti je Isidora Govedarica, lente Miss Interneta i Miss Televoting BiH pripale su Edni Zekotić, Miss ABC Fashion TV model za 2018.godinu je Tamara Drašković. Čast da ponese i titulu Miss Visit Sarajevo, realizovanu pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo, pripala je Emini Šabanović.

Miss BiH
Miss BiH foto: Promo

Devojke su na finalnoj večeri nosile glamurozne haljine Paradi Couture dizajnerke Ernade Mujić. Finalistice su predstavile i najnovije modele modnih kuća Shooter i Timeout, Anastasija Fashion, dok je oficijelni sponzor obuće Deichmann.

Miss BiH
Miss BiHfoto: Promo

Za estetsku pripremu 19 devojaka bile su zadužene šminkerke iz škole šminkanja MASTER CLASS BIH BY CRISTAL BEAUTY AND MAKE UP BAR.

U Bosanskom kulturnom centru tokom izbora goste su zabavljali prekrasnim notama profesori iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.

Miss BiH
Miss BiH foto: Promo

Veličanstveni program izbora Miss BiH za Miss Sveta vodili su Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.