HOROR NA EKSKURZIJI: Kamion udario u autobus sa bosanskim đacima, POGINUO VOZAČ!
Foto: AP

NESREĆA U ITALIJI

HOROR NA EKSKURZIJI: Kamion udario u autobus sa bosanskim đacima, POGINUO VOZAČ!

Deca su se vraćala s ekskurzije u Španiji, a u autobusu, čiji je jedan od vozača poginuo, bilo je 36 učenika starosti 17 i 18 godina

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Breše u Italiji u autobusu u koji je udario kamion povređeni su učenici Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža", saznaje "Avaz" Sekretar škole Veselin Mijanović kazao je za "Avaz" da je direktor s decom na licu mesta u Italiji. - Sva deca su lakše povređena. Koliko imamo informacija, u pitanju je 12 dece i sva su lakše povređena. Nesreća se desila u Breši, učenici su kratko bili u bolnici, odakle su otpušteni i sada su u hotelu. Imamo informaciju da su ostala deca već stigla u Veneciju pa pretpostavljamo da će i oni tamo biti smešteni. Profesorica je samo ugruvana i nema težih povreda - kazao je Mijanović.

Deca su se vraćala s ekskurzije u Španiji, a u autobusu, čiji je jedan od vozača poginuo, bilo je 36 učenika starosti 17 i 18 godina. Prema pisanju italijanskih medija, sudar se desio oko 5.40 ujutru, na autoputu u pravcu Breše, kada je na autobus s decom iz Istočnog Sarajeva naletio kamion. Na lice mesta odmah je upućeno 118 spasilaca, koji su iz uništenog autobusa izvlačili povređene. Od početka godine na ovom putu dogodilo se 20 teških nesreća, od kojih šest sa smrtnom posledicom. Šesnaest putnika, među kojima ima i profesora, lakše je povređeno, a jedan je zadobio teške povrede, navode italijanski mediji.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.