MACA DISKRECIJA OSVANULA NA PREDIZBORNIM PLAKATIMA SDA! Tviterom kruži urnebesna šala na račun bošnjačke stranke! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

PRESMEŠNO

MACA DISKRECIJA OSVANULA NA PREDIZBORNIM PLAKATIMA SDA! Tviterom kruži urnebesna šala na račun bošnjačke stranke! (FOTO)

"Kad može Jala, mogu i ja"

Objavljeno: 12:43h

Svedoci smo da mnoge poznate ličnosti iz raznih sfera društva odluče da započnu i političku karijeru.

Upravo zbog toga su mnogi poverovali u jednu šalu koja kruži Tviterom.

Naime, neko je napravio šaljiv plakat koji ukazuje da se za mesto u opštinskom odobru kandidavala ni manje ni više nego - Maca Diskrecija!

- Rođena 1981. godine u Tuzli. Straleta i muzička umetnica. Predstavnica same sebe u rijalitiju Parovi od 2015. godine. Neudata i bez dece. Predizborni slogan "Kad može Jala, mogu i ja". - piše na izmišljenom plakatu.

Neko je očigledno referirao na to što je bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić Jala kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za Općinsko veće (OV) Vogošća na predstojećim lokalnim izborima.

Mnoge je iznenadio taj njegov postupak, a on ga ovako objašnjava:

- Celi život kritikujem sistem, politiku i političare, a sada mi je neko konačno dao priliku da pokažem koliko mogu i pokušaću. Prvo ću ljudima objasniti da nisam estradni klovn u političkom cirkusu i da ovo nije marketinški trik. Ako dovoljan broj ljudi smatra da ih trebam predstavljati u lokalnoj vlasti na meni je da dokažem da nisu pogrešno izabrali - ističe Jala.

Jala brat
Jala brat foto: Printscreen Instagram

A Maca, odnosno Senada Nurkić, kako joj je pravo ime, poznata je rijaliti zvezda i starleta. Pokušala je i muzičku karijeru, a prate je i skandali poput hapšenja zbog prostitucije.

Zato su mnogi bili frapirani kada su je videli na plakatu Stranke demokratske akcije Sandžaka. Naravno, ovo je samo šala, ali veoma promišljena.

Svi znamo da su neke devojke iz sfere šoubiznisa i estrade već sedele i u Skupštini Srbije, pa zašto ne bi mogla i jedna Maca Diskrecija da postane zaštitno lice SDA.

Iz ove stranke možda nisu ni videli ovu šalu, pa se tim povodom nisu oglašavali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.