NIKO NIJE NIKOGA UDARIO: Dodik se oglasio posle incidenta u Čelincu, pa okrivio opoziciju! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

SKANDAL NA POLAGANJU KAMENA TEMELJCA U ČELINCU

NIKO NIJE NIKOGA UDARIO: Dodik se oglasio posle incidenta u Čelincu, pa okrivio opoziciju! (VIDEO)

Dodik je rekao da su podmetnuta deca sa torbama punim kamenja

Objavljeno: 18:07h

U Čelincu je tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na reci Vrbanji, nekoliko okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema predsedniku i premijerki Republike Srpske Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, posle čega je reagovalo obezbeđenje, prenela je Radio-televizija RS.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da u Čelincu nije nikoga udario, i da je reč o spekulaciji. Dodik je rekao da su podmetnuta deca sa torbama punim kamenja.

"Nije se desio nikakav incident. Niko nikoga ovde nije udario. Neki su poslali decu da donesu kamenje i ometaju skup u Čelincu", rekao je Dodik na vanrednoj konferenciji za novinare u Čelincu i pozvao na fer i poštenu kampanju.

Predsednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je očito reč o "poslednjoj fazi truljenja opozicionog bloka koji je truo". Ona je istakla da je reč o bezobrazluku i neverovatnom scenariju.

Stanivuković je rekao da je policija privela i njegove saradnike. On inače svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje video snimke raznih performansa, kojima kritikuje poteze vlasti u RS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.