DODIK NASRNUO NA ODBORNIKA, PA MU PSOVAO MAJKU: Izbio incident u Republici Srpskoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS/Facebook

odbornik sve snimao!

DODIK NASRNUO NA ODBORNIKA, PA MU PSOVAO MAJKU: Izbio incident u Republici Srpskoj! (VIDEO)

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga

Objavljeno: 17:50h

Predsednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik fizički je nasrnuo na banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića danas popodne u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na reci Vrbanji.

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog obezbeđenja i simpatizeri SNSD-a koji su došli da prate ovaj događaj.

Stanivuković je u izjavi za Istinito rekao da mu je Dodik prišao i rekao: Pi*ka ti materina! - nakon čega mu je izbio telefon i gurnuo ga.

Branislav Borenović napisao je kako je ovo brutalni fizički napad Dodika i njegovih gorila na našeg kandidata Draška Stanivukovića.

"Za pola sata ispred #nsrs održaćemo vanredni pres!Sloboda govora je ukinuta!Režim je poludio" napisao je lider PDP-a na Fejsbuku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Buka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.