ŠIJANA IZMASAKRIRALI IZ AUTOMATA, SANDRI PUCALI U LICE, GRUDI, RUKE I NOGE! Stravični detalji ubistva u Banjaluci
Foto: Društvene mreže

stravično

ŠIJANA IZMASAKRIRALI IZ AUTOMATA, SANDRI PUCALI U LICE, GRUDI, RUKE I NOGE! Stravični detalji ubistva u Banjaluci

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu

Objavljeno:

U obračunu u Banjaluci, osim napadnutog Darka Šijana, stradala je i njegova žena, koja je za vreme pucnjave bila sa Šijanom u automobilu na suvozačevom mestu. Izvor iz istrage otkriva da je ubica sačekao žrtvu u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje, te na njega ispalio rafal.

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu, a potom je i operisana i zbrinuta u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje. Ona je imala prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica, naveli su načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje prof. dr Darka Golića i glavni dežurni lekar na Hirurgiji dr Gorana Janjić.

– Pacijentkinja je trenutno svjesna i hemodinamski stabilna. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene – rekli su u bolnici.

Damir Ostojić zvani Šijan iz Banjaluke ubijen je noćas, dok je njegova žena Sandra Jošić (40) ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Kozarskoj ulici u Banjaluci.

Podsetimo, Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mestu ostao mrtav, dok je njegova žena Sandra Jošić ranjena.

Na licu mesta noćas se našlo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u poteru za ubicama. Osim policajaca na licu mesta bila je i republički tužilac Svjetlana Bijelić.

Uviđaju su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS.

Stanari iz obližnjih zgrada rekli su kako su čuli rafalnu pucnjavu.

– Nešto prije ponoći čuo sam rafal pred zgradom. Izašao sam na balkon i u prvi momenat nisam ništa vidio, ali se ubrzo pojavila policijsko vozilo sa rotacijama – ispričao je stanar koji je želio ostati anoniman.

(Epsreso.rs/Srpska Cafa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.