TRAGEDIJA U BIHAĆU: Tri osobe poginule u EKSPLOZIJI zbog curenja plina!
Foto: Printscreen/youtube

potresno

TRAGEDIJA U BIHAĆU: Tri osobe poginule u EKSPLOZIJI zbog curenja plina!

Pretpostavlja se da je do eksplozije došlo zbug curenja plina

Objavljeno:

U postrojenju Hidrocentrale u Kostelima kod Bihaća danas je došlo do eksplozije u kojoj su smrtno stradale tri osobe, a jedna je u kritičnom stanju. Kako saznaje RTVUSK u Upravi policije USK, reč je o zaposlenima u hidrocentrali.

Pretpostavlja se da je do eksplozije došlo zbug curenja plina. Zvanične informacije biće poznate nakon što se završi uviđaj i istraga.

Izlaskom na samo mjesto potvrđeno je da je došlo do curenja plina unutar samog objekta, gde su radnici Elektrodistribucije BiH najverovatnije radili na remontu postrojenja. Konstatovano je da su zbog delovanja plinskih para smrtno stradale tri osobe, dok je četvrta prevezena u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” i u teškom je stanju. Na mesta događaja su pripadnici Policijske stanice u Bihaću i Vatrogasne jedinice, koje utvrđuju činjenično stanje – rekao je Adnan Beganović, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona (USK).

Radnici su radili na remontu i čišćenju turbine, prenosi usk.ba.

– Trenutno ne znamo o kojim povredama se radi. U vodi koja je bila u prostoru došli smo do tri beživotna tela. Nažalost, nije im bilo pomoći. Reč je o radnicima – dodao je Beganović.

U postrojenjima hidrocentrale preduzete su mere opreza, a lice mesta obezbeđuju policijski službenici.

(Espreso.co.rs/USK.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.