Bosanci silovali mentalno zaostalu devojku, a njena majka ubila njihove bebe! (FOTO)

stravičan zločin

Bosanci silovali mentalno zaostalu devojku, a njena majka ubila njihove bebe! (FOTO)

Zločin poput onih iz filmova strave i užasa odnosi se na ubistvo troje dece koje je rodila mentalno zaostala devojka nakon prisilnih seksualnih odnosa s trojicom muškaraca
Objavljeno:

Jedna starija žena i trojica muškaraca uhapšeni su u utorak na području Doboja u središnjoj Bosni pod sumnjom da su ubili i prikrili ubistvo troje novorođenčadi, izvestili su lokalni mediji pozivajući se na policijske izvore. Šta kažu bosanske prodavačice ljubavi, kakva je cijena za trojicu? (VIDEO) Zločin poput onih iz filmova strave i užasa odnosi se na ubistvo troje dece koje je rodila mentalno zaostala devojka nakon prisilnih seksualnih odnosa s trojicom muškaraca. Uhapšena je majka hendikepirane devojke, a banjalučke "Nezavisne novine" izvestile su kako je reč o Vojkani Bogojević. Ona je ubila svo troje tek rođene dece i potom ih sahranila, a policijskim istražiteljima je pokazala mesto na kojem je to učinila.

Shutterstcok
Zbog sumnje da su silovali mentalno zaostalu devojku uhapšeni su Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević. Devojka koja je rodila troje dece smeštena je u ustanovu za mentalno zaostale osobe. Svi uhapšeni predati su okružnom tužilaštvu u Doboju koje nastavlja istragu. Fotografije: Ilustracija (Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.