UBISTVO KOJE JE UZDRMALO REGION PRE DVE GODINE! Zadavili su devojku, izboli je nožem i bacili sa litice u reku! Prvi put UBICA je stao ispred KAMERE u zatvoru: Ne znam odakle mi hrabrost...
Foto: Printscreen

horor

UBISTVO KOJE JE UZDRMALO REGION PRE DVE GODINE! Zadavili su devojku, izboli je nožem i bacili sa litice u reku! Prvi put UBICA je stao ispred KAMERE u zatvoru: Ne znam odakle mi hrabrost...

Okrutno ubistvo dogodilo se u februaru 2016. kada su Brkić i Selimović izboli Arnelu (24), a njeno telo su s litice bacili u reku

Objavljeno:

Muriz Brkić i Avdija Selimović osuđeni su pre dve godine svaki po 40 godina zatvora zbog okrutnog ubistva Arnele Đogić (24). Jezivo ubistvo dogodilo se u februaru 2016. kada su Brkić i Selimović izboli Arnelu (24) pa su njeno telo s litice bacili u reku. Telo je pronađeno u Ćudanskim Krševima u reci Stupčanici u Bosni i Hercegovini.

Prvi put otkako su okrutnim zločinom šokirali regiju ubice su stale pred kameru, a njihove ispovesti biće emitovane u emisiji “Slučajevi X” na Hayat TV-u.

Ipak, u trejleru za emisiju može se čuti nekoliko izjava Muriza Brkića. “Kako si mogao devojku koju nisi poznavao, koja ti ništa nije uradila, kako si je mogao ubiti?”, upitao je novinar Hayat TV-a.

“Šta da vam kažem. Teško mi je to pričati, teško mi je to objasniti… To je moja najveća greška u životu”, rekao je Brkić koji nije mogao da objasni zašto je to uradio.

“Ne znam ni ja odakle mi hrabrost”, promrmljao je ubica.

Podsetimo, Arnela je bila bivša devojka Avdije Selimovića s kojim je kobne noći razgovarala u njegovom vozilu nakon čega su krenuli prema Avdijinoj kući.

U blizini kuće dočekao ih je Brkić koji je uleteo u automobil i počeo da davi devojku pa je nakon toga izbo nožem. Nakon što su bacili telo, monstrumi su otišli u jedan kafić u Olovu gde su slavili do dugo u noć.

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.