BOŠKO JE UBIO DAVORA ZBOG PRELJUBE: Strašan zločin iz strasti trese Balkan! (FOTO)
Foto: Facebook

krvavo

BOŠKO JE UBIO DAVORA ZBOG PRELJUBE: Strašan zločin iz strasti trese Balkan! (FOTO)

Prema iskazima meštana, obojica su pucali žrtvi u glavu

Objavljeno:

Boško Kovačević (33)iz Han-Pijeska u BiH u subotu je iz puške ubio Davora Vitića (33), piše portal Avaz.ba. Navodni motiv ubistva bila je preljuba Boškove nevenčane supruge Biljane (41), koja je navodno planirala da pobegne sa ubijenim Davorom Vitićem.

Policija je uhapsila supružnike Kovačević, ali i Boškovog rođaka Peru Mirovića, zbog sumnje da je i on pucao u Vitića. Prema iskazima meštana, obojica su pucali žrtvi u glavu.

- Kada je Vitić izašao iz golfa, iz kuće su izašla dva lica, od kojih je jedno zapucalo iz poluautomatske puške prema njemu i autu. Metak je mladića pogodio i to je za njega bilo fatalno - izjavio je izvor portala sarajevo-rs.com.

Reporteri lista avaz.ba juče su na mestu zločina zatekli inspektore Policijske uprave Istočno Sarajevo, dok su im meštani pomagali da pokose deo livade pored puta koji vodi do objekta bivše kasarne. Dok su policajci češljali teren u potrazi za čaurama, uz ogradu je sedela uplakana Biljana.

- Doveli su je da im pokaže gde je pucano na tog momka. Na tom mestu je bio auto u kojem su ga ubili, mislim da je bio tamni Golf. Sve je to zbog nje. Viđala se s ovim što je ubijen, a i on je, kako sam čuo, bio po zatvorima - kazao je jedan od meštana.

Nedaleko od bivše kasarne smeštena je kuća u kojoj su živeli Kovačevići. U subotu su navodno svi bili kod kuće i zajedno pekli roštilj.

- Ne znamo mi šta se dogodilo, mi smo otišli da čuvamo ovce kad smo čuli pucanj. Valjda je Boško saznao da ga Biljana vara pa su ovog ubili. Čula sam da je htela da pobegne sa njim. Videli smo tog momka pre dva dana, vozao se ovuda tim Golfom. Biljana je starija od Boška 11 godina, eno je sad tamo sa policijom, plače, sve su ih uhapsili. I Boško je Mirović, ali je uzeo njeno prezime Kovačević, koliko znam, nemaju dece - ispričala je meštanka, koja je tražila da ostane anonimna.

- Pričalo se da ubijeni i ta žena imaju aferu i da je za to njen muž saznao. To je sve što mogu da kažem i ne bih više ništa govorio, jer priče koje ovde kruže su svakakve - izjavio je drugi meštanin za Nezavisne novine.

Davor Vitić je u selu je poznat i zbog toga što je kao maloletnik ubio vozača taksija, i nakon toga sedam dana vozio njegov leš u automobilu. Osim toga, ubijeni je 2011. godine bacio bombu u sobi svoje tadašnje devojke Milene Ostojić kada je ona pokušala da prekine njihovu vezu. U eksploziji su oboje ranjeni, a Vitić je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao u Trebinju.

(Espreso.co.rs/24sata.hr/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.