NISAM MRTVOM SINU ZAPALIO SVEĆU! KOME DA JE ZAPALIM I DA SE POMOLIM?! Duša se kida na komade od potresnih reči oca ubijenog Davida! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

da li ima pravde za davida?

NISAM MRTVOM SINU ZAPALIO SVEĆU! KOME DA JE ZAPALIM I DA SE POMOLIM?! Duša se kida na komade od potresnih reči oca ubijenog Davida! (VIDEO)

Podelio je u emisiji i trenutke koje je provodio sa Davidom

Objavljeno:

Nakon više od tri meseca od stradanja mladića Davida Dragičevića, njegov otac Davor Dragičević se bori i traži pravdu za svog sina.

On je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je pričao o svom sinu i svojoj borbi za otkrivanje ubice tvrdeći da je David Dragičević je otet, silovan, maltretiran, udavljen i položen u kanalizaciju.

Kažu mi dete je mrtvo, zapalite sveću, a ja ne mogu! Šta da pričam kada zapalim sveću, kome da se pomolim? Znam da mi je dete ubijeno i nema ga više. Zapaliću sveću kada se otkrije ubica!

Podelio je u emisiji i trenutke koje je provodio sa Davidom.

Prošle godine je skočio na mene pa me je zagrlio i poljubio i rekao da me voli najviše na svetu. Kad nisam tada umro, sada ću!

Da podsetimo, Davidovo telo pronađeno je šest dana nakon nestanka 24. marta na ušću reke Crkvene u Vrbas, u Banjaluci. Prvi obdukcioni nalaz pokazao je da je telo bilo u vodi najviše sedam dana i da je smrt najverovatnije nastala utapanjem.

Policija je 26. marta odžala konferenciju za novinare, navodeći da je rešila slučaj. Prema njihovoj verziji mladić se u noći nestanka potukao sa grupom mladića, potom opljačkao jednu kuću u naselju "Lauš", a potom upao u rečicu Crkvena. Roditelji mladića tvrde da je on otet, mučen, ubijen i bačen u Crkvenu, a da vrh MUP RS, kao i tužioci štite nalogodavce i ubice njihovog sina. Od 26. marta na Trgu Krajine u Banjaluci svako veče se održavaju skupovi gradjana na kojima se traži utvrdjivanje istine o smrti Davida Dragičevića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.