ODALE GA FOTKE SA BAKIROM! Da li ste primetili da Erdogan drži čudno savijen palac? Iza tog gesta krije se strašna istina! (FOTO)
Foto: AP

pogledajte kako drži palac

ODALE GA FOTKE SA BAKIROM! Da li ste primetili da Erdogan drži čudno savijen palac? Iza tog gesta krije se strašna istina! (FOTO)

Na brojnim fotografijama gde je u društvu s predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Erdogan je mahao pozdravom terorističke organizacije

Objavljeno:

Tokom posete Sarajevu predsednik Turske i lider Stranke pravde i razvoja (AKP), u nedelju, Redžep Tajip Erdogan, iskoristio je svaku priliku da istakne pozdrav Muslimanskog bratstva, piše portal sarajevskog Avaza.

Njegova šaka, navodi portal, pokazuje da mu je palac sastavljen s dlanom, što je simbol ove terorističke organizacije.

Na brojnim fotografijama gde je u tesnom društvu s predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Erdogan je, kako se navodi, mahao pozdravom ove organizacije koja je u više država svita proglašena terorističkom.

Erdogan sa Bakirom Izetbegovićem
Erdogan sa Bakirom Izetbegovićem foto: AP

Kao posebno zanimljivo se ističe da Erdogan isti gest nije učinio tokom nedavne posete Srbiji, gde je, na primer, okupljenoj masi u Novom Pazaru, u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, mahao sa svih pet prstiju.

Muslimansko bratstvo smatra se terorističkom organizacijom, između ostalog, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji, dok je u proceduri isti status u Sjedinjenim Američkim Državama.

Bonus video

Šta će žene raditi za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu?

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.