OSEĆAM DA JE ŽIV: Zove se Muris, ima 24 godine i NJEGOVA POTRAGA ZA BRATOM BLIZANCEM ĆE VAS RASTUŽITI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Dok majka postoji znaj da te neko iskreno i od srca voli.

apel

OSEĆAM DA JE ŽIV: Zove se Muris, ima 24 godine i NJEGOVA POTRAGA ZA BRATOM BLIZANCEM ĆE VAS RASTUŽITI! (VIDEO)

Nestanak beba nije zaobišao ni nama susedne zemlje

Objavljeno:

Slučaj nestalih beba široj javnosti postao je poznat tek pošto su se unesrećeni roditelji ujedinili ne bi li dobili pravdu koju već dugo čekaju.

Nestanak beba nije zaobišao ni nama susedne zemlje. Onima koji su izgubili svoje najmilije ostaje samo da apeluju, traže pravdu i čekaju da bude zadovoljena.

Takva sudbina zadesila je i Murisa Demirovića iz Tuzle, a ovo je njegova priča.

- Moje ime i prezime Muris Demirović moja priča glasi ovako: rođen sam 22.05.1991 god u Tuzli imam 24 godine završavam Rudarsko - Geološko - Građevinski faxultet , Rođen sam zajedno sa svojim bratom blizancem u Tuzli 1991 god' potom ležali smo nekoliko dana u bolnici u Tuzli , imali smo malih problema sa disanjem . Potom bili smo prebačeni u Beograd u inkubatore s tim ja sam bio dosta slabiji od njega -on je bio teži od mene za 1 kg i on je imao veće šanse da preživi veće od mene . I desilo se to nakon 22 dana boravka u bolnici da je mojim roditeljima javljeno da je moj brat umro ! Otac se uputio u Beograd istog momenta. Tom prilikom moji roditelji su zahtijevali da vide mog brata, svoje drugo dijete, oni su rekli da on više nije živ, bez bilo kakvog dokaza, bez bilo čega nisu dozvolili ništa taj smrtni list nista nisu dali na uvid rekli su da to ne postoji !!! Ja mislim da je moj brat blizanac živ - osjećam to u dubini duše !!! Molim vas da ovo podijelite javno bolnica u kojoj smo bili u Beogradu zvala se po imenu:Majka i Dijete. Mi smo jednojajčani blizanci .Moja zivotna želja je da pronađem svog brata blizanca.

Pomozimo ovom mladiću da pronađe svog brata. Jedno je važno, muka ne poznaje granice, godine i veru.

Bonus video: MAMA HOĆEMO LI I MI JESTI IZ KONTEJNERA KAD NAS ČIKE IZBACE? Samohranoj majci sa sinom (6) PONOVO preti prinudno iseljenje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.